sazeto za i protiv nekog letovalista

Started by veki, November 18, 2013, 09:03:22 PM

Previous topic - Next topic

Deda

Super ti je Nei Pori, plaža kakvu volis , uvece nije nesto, imas gde da setas, al nije neko ludilo. Zato u blizini imas svasta, i Platamomon i Paraliju, Leptokariju, Larisu, Katarinu, ma svako vece negde drugde. Nama je bilo ove fodine prelepo  :girl_in_love:. I uopste, pogledaj na putovanja.info Nei Pori ima najvise strana , i uglavnom su extra utisci.
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

veki

kalamiti dzejn

Jerisos...ima veliko setaliste, divne dugacke plaze, odlicno snabdevanje (Lidl i Masutis)

u blizini je predivno ostrvo Amouliani (putuje se trajektom 15 min )
takodje nekih 25 km - Stagira (i Aristotelov park)
Uranopoli, zatim Kakovo- metoh manastira Hilandar, Sv. Gora

veki

Na Amoulijani smo bili ove godine, savrsena plaza, super je ostrvce , ali za izlet, malo je smor za duzi boravak, bar za moj ukus. Uranopolis dolazi u obzir

Summer

Mi smo prosle godine bili u mestu Furka na Kasandri. Imali smo savrsen smestaj, divnu plazu, a samo mesto je seoce, mirno, nema nekog sadrzaja. Super je kao baza, jer su sva mesta na Kasandri blizu, pa smo svako vece isli negde drugo.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

veki

Ma ja imam mm-a kog uglavnom vidim kad stignemo, kad krenemo i usput ako mu se glad poklopi sa nama. Potpuno smo razliciti tipovi, ako cuje za tu Furku znaci da idemo tamo, a ja cu da se samoubijem, ili cu njega. O odlascima uvece u drugo mesto mogu da sanjam :lol:

Jos se pitam sta ga je ove godine ponelo da cak odemo na Amouliani i u Solun 2 izleta za 14 dana, oborio je sve svoje rekorde :rofl:

Margarita

kad vec pisete utiske, preporucite mi neko mestasce za letovanje bez auta
u to m nekom mirnom seocetu mislim da bismo se poubijali posle 3 dana :crazy:
nesto zivlje, sa vise sadrzaja za decu, a da nije bas solun :rofl:
ako kojim slucajem ne odemo u onaj hotel, a imam rezervnu varijantu
idealna bi bila sitonija, pa da onda jednom ili dva puta napravimo izlet do soluna, ne znam kakva je to varijanta

Xe

Paralija, Leptokarija, velike plaze, ima zabave za decu, svasta mozete da obidjete usput, naravno, izlet u Solun  :turpija:
Mozete taksijem i linijskim autobusima da obilazite okolna mesa, meni licno je izlet na Olimp najbolji, i u ono etno selo, ali to sam ja  :girl_haha:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

veki

Meni je Paralija previse ziva :lol: ona mi je vise za odmor za 15-16-17godina i nema ni jednog drveta ali je lokacijski odlicna za izlete

Margarita

vidi, moja deca uopste nisu odusevljena idejom da letujemo na moru :lol: zato sto ce onda da se smaraju na plazi
hoce da idemo negde gde mogu da idu i u avanture :crazy: a meni se ide na moooreee :crycry:
pa moram da nadjem neki kompromis
poslednje sto su izjavili bilo je: a sto ne odemo na odmor svi zajedno kod bake i deke u selo? :nokti2:

plop

to je savrseno reseno u velikim kampovima  :dance1: ( i hotelima, naravno)

organizovana animacija, mnogo klinaca

nikad nije dosadno

nisam pomogla, znam  :-[
2006.
2007.

disco2000

Onda je Olimpijska regija, mozda, ok, imate Olimp, Meteore, Solun i akvapark... :think: Leptokarija ima onih mamipara koliko volis, ali i dalje manje nego Sd jesen :lol:

Lani

Klinci bi se verovatno divno proveli u kampu, Mardž ne znam baš.  :lol: :nokti2:

disco2000

Margarita

e, hotel mi je opcija br. 1 :D ali mi treba i plan B :)
u kamp ne ulazim, nema tih para :lol:
za kampovanje imaju izvidjace, pa nek se provode :turpija: