Main Menu

Kakvu kafu pijete?

Started by Xe, May 17, 2009, 10:44:54 AM

Previous topic - Next topic

Pepi

Ne pijem kafu.
MOžda jednom  mesec dana nes sa malo mleka i puno šećera...
Ali svako jutro pijem čaj, i zimi i leti.

MissL

turkish bez secera, iz plitkih sirokih soljica za caj  :-X , sipano do pola

Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

kalimero

Quote from: Summer on May 18, 2009, 10:28:48 AM
Nes, malo secera, voda iz ketlera i malo hladnog mleka. To mi je jutarnja i popodnevna.

Tursku kad moram, ako slucajno ostanemo bez Nes-a, a mrzi me da izadjem, a jutro je...ili ako sam kod nekoga, ali ovako kao kali, mrzim najvise na svetu kad mi neko stavi mrvicu secera, jer se kao ne oseti. Od toga mi se povraca. A moj svekar nikad ne propusta priliku da kaze kako ja ne bi smela biti kafu bez secera, jer to nije zdravo  :wall: Kaze stavi makar mrvicu...Vise mu i ne objasnjavam  :hm:

U gradu produzeni espreso sa hladnim mlekom, sa toplim ne bih popila nema sanse.

Volim i moku, dac i sl. djakonije, ali samo ponekad.

:girl_in_love: istu kafu pijemo :)

ja ljudima ne mogu da objasnim da se i zrno šećera oseti u kafi ako piješ samo gorku.....
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

maripoza

Quote from: kalimero on May 18, 2009, 10:55:07 AM
ja ljudima ne mogu da objasnim da se i zrno šećera oseti u kafi ako piješ samo gorku.....

Gde si, sapatnice?  :bighug:
Old enough to know better, but too young to care.

:ph34r:

Quote from: kalimero on May 18, 2009, 10:55:07 AM
:girl_in_love: istu kafu pijemo :)

Potpis ... osjeti se i kad ne operu kasiku a ranije su zamutili neku sa secerom  >:(

Lukina mama

Pvu jutarnju moram da popijem tursku bez secera, a posle podne mi nije toliko bitno, volim da popijem cappuccino, ako sam pospana nista me ne razbudi kao espresso iz Starbucksa  :crazy:
Luka ,09 April 2005

Hanika

Ujutru obavezna turska, sladja...
Posle moze daj sta das...

TINK

Quote from: :ph34r: on May 18, 2009, 11:02:12 AM
Potpis ... osjeti se i kad ne operu kasiku a ranije su zamutili neku sa secerom  >:(

Nezezaj  :girl_haha: :girl_haha: :girl_haha:

Quote from: TINK on May 18, 2009, 10:43:35 PM
Nezezaj  :girl_haha: :girl_haha: :girl_haha:

:o ne vjerujes ...  e pa pitaj ostale  :ljut:

Sumeeeer , kaliiiiiiii ...recite joj  :shout:

maripoza

Kazem joj i ja. Od jednog zrna secera u kafi mi se dize kosa na glavi.
I ne dam da mi zakuvavaju kafu istom kasicicom kojom su u svoju kafu stavljali secer (posto za mene cesto kuvaju posebno oni koji u svoju vole da stave secer pre nego sto se kafa skuva).   :ljut:

:bighug:

prvo se kuva kafa bez secera pa onda sve ostale :D .. uostalom ja ni ne zakuvavam nikad vise od 2 kafe odjednom  :no:

Glitter

Sta je glitt...kriziras  :D ... vrijeme ti za ponocnu  :P

maripoza

Quote from: :ph34r: on May 18, 2009, 11:31:56 PM

prvo se kuva kafa bez secera pa onda sve ostale :D .

Tako je. Ali mi je bilo potrebno nekoliko godina da tome naucim neke ljude. No, sada vec uvek prva dobijem kafu kad negde odem.  :girl_haha:

:unsure: Ne znam da li smem........
....... brzo, nece niko videti

:lol:

TINK

Ma vi me zezate  :-\

Aj zrno secera da osetite, aj to verujem  ;D. Ali kasicicu sto se promesa slatka kafa  :crazy:, to morate da mi dokazete  :girl_haha: