Main Menu

Patike

Started by janavi, May 17, 2009, 11:26:24 AM

Previous topic - Next topic

janavi

videla sam danas u busu devojku sa SAVRŠENIM patikama
ovakve

http://www.cheapnikeair.info/nike-air-max-tailwind-2010-womens-shoes-blackturquoise-p-2143.html

moraću da prošnjuvam po Nike-u u G. Delčeva ima li ih kod nas
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Gost51

joj, jano, meni su grozne :girl_haha:

janavi

baš me briga

ja sam tu devojku taaaaaako gledala u patike (bila sa nekim tipom) ko zna šta su komentarisali kad sam izašla :rofl: :rofl:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

Dawn

Pridružujem se Jackie, odavno ne videh ružnije patike... crni lak i beli vazdužni đon :crazy:

Gost51

nikad  nisam imala nike
uvijek kupim neke druge
sad sam vidjela neke divne kao sto su bile air max 2
u to doba sam bila u pg, tako ih zvali

nelly

Ivy tako liče na tebe  :love32:
meni ove plavo-crne nisu uopšte ružne ,baš su mi wau  :clap:
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

Ivy

samo da prijavim da sam nasla one patike koje sam trazila :clap:

...i ove godine su ponovili isti model samo malo "materijal" drugaciji...jos su ljepse;) bas sam se obradovala;)

AnaK

Janko 23.7.2002.

dmi

Quote from: janavi on April 18, 2011, 04:51:55 PM
videla sam danas u busu devojku sa SAVRŠENIM patikama
ovakve

http://www.cheapnikeair.info/nike-air-max-tailwind-2010-womens-shoes-blackturquoise-p-2143.html

moraću da prošnjuvam po Nike-u u G. Delčeva ima li ih kod nas

ja sam ove patike videla uzivo , uopste nisu ovako sjajne mnogo su lepse uzivo nego na slici
medjutim, taj vazdusni djon je vrlo zeznut, dovoljno je da zgazis na neko staklo, ekser ili neki vec trn, probusis jedan djon  i idu u kantu odmah
:innocent:
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

AnaK

Ali je neverovatno udoban. Meni ortoped non-stop drobi da treba to da nosim. A nije đon tako tanak da je bušenje baš lako  :think:
Janko 23.7.2002.

Finalina

želim ove patike
http://i138.photobucket.com/albums/q269/finalina_bucket/untitled15.jpg           u ovoj boji

AnaK

Prelepe su, baš  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

dmi

ove patike su prelepe, nemaju sto grama, ali moraju da se probaju
meni je recimo isti osecaj kao da gazim bosom nogom po betonu posebno taj deo kojim u stvari gazis (ono jastuce u nivou cuklja)
mada ja nisam neki reper, mnogo sam teska za patike
a trazim da kupim nove jer sam ove koje sad nosim pocepala
i zelim istu vrstu ali se ne proizvode vise :crycry:
http://www.stylefeeder.com/i/c2jskm46/Nike-Reax-Training-Revolution-Tg-Women-Apos-S-Trainer

najudobnije patike koje sam ikada nosila

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

janavi

Quote from: dmi on April 22, 2011, 01:03:49 AM
ja sam ove patike videla uzivo , uopste nisu ovako sjajne mnogo su lepse uzivo nego na slici
medjutim, taj vazdusni djon je vrlo zeznut, dovoljno je da zgazis na neko staklo, ekser ili neki vec trn, probusis jedan djon  i idu u kantu odmah
:innocent:
pa i ja rekoh da sam ih videla :rofl:
e sad vazdušni đon iskreno nisam nikad nosila, al cenim da nisam baš u nekoj rizičnoj grupi što hoda po staklu i ekserima  :girl_haha:

dmi

Quote from: janavi on April 22, 2011, 07:06:19 AM
pa i ja rekoh da sam ih videla :rofl:
e sad vazdušni đon iskreno nisam nikad nosila, al cenim da nisam baš u nekoj rizičnoj grupi što hoda po staklu i ekserima  :girl_haha:

znam da si videla, samo rekoh da potvrdim da nisu ruzne :rofl: