Main Menu

Patike

Started by janavi, May 17, 2009, 11:26:24 AM

Previous topic - Next topic

Pepi

Retko kad nosim patike, jedino neki period u rano proleće i jesen, kad idem u šetnju...
Leti mi noge jako oteknu, pa mogu samo papuče, a na posao ne mogu da dolazim u patikama.
Imam bež starke, plitke, i neke no-name patike, koje mi traju godinama...i da, kupila pre neki dan kod kineza neke za 900 dinara, da imam šta u bašti da nosim  :D

Lani

Ja kad nosim patike, što nije mnogo često, uvek biram neki klasičniji model kao što je postavila MissL, ali se u radnjama uvek lepim za neke srebrne, zlatne i zamišljam kako bi mi stajale  :diva:

:crazy:

Gost51

mislim da bih mogla da potrosnim nesto para od rodj na nove tikepa  8)

AnaK

Quote from: cici on May 18, 2009, 12:07:41 PM
Gde, gde?

U Fashion outletu u Srpskih vladara, firma Lodi. I u Ušću, neka firma koja po izgledu liči na Geox ali nije (a i nešto je jeftinija od istog).
Janko 23.7.2002.

cici

Hvala, to mi je blizu ići ću da vidim.One kad su po redovnoj ceni u Bati prilično su skupe.
:flower:

AnaK

Janko 23.7.2002.

:ph34r:

Cici ako nosis mali broj ... emge je kupila jedne preeeeslatke u radnji sa djecijom obucom u DC-ju :lol:... kozne meke divne...jesu ravne al su na nekom snizenju i djeluju ko pero lake, cini mi se da su manje od 20 evra .... cak sam i ja htjela da uzmem al mi 38 nesto ipak bilo malo  :wall:... a nosim inace taj broj .

cici

U kojoj radnji?Nosim 38 sad, nekad sam nosila 37 :hm:

janavi

Quote from: cici on May 18, 2009, 03:55:27 PM
U kojoj radnji?Nosim 38 sad, nekad sam nosila 27 :hm:
svi smo nekad nosili 27 :lol:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Dawn

Svi smo mi nekad nosili 27 :crazy:

janavi

brža sam, brža saaaaaaaam :lol:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

stacka

Quote from: janavi on May 18, 2009, 03:56:27 PM
Quote from: Dawn on May 18, 2009, 03:56:38 PM
Skoro u sekundu isto pisale :lol:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Dawn

cici

Quote from: janavi on May 18, 2009, 03:56:27 PM
Quote from: Dawn on May 18, 2009, 03:56:38 PM
:girl_blum: tačno sam znala, samo nisam znala ko će  :P

janavi

e da, ja sam danas u đaku u Zemunu, kod Madlenijanuma gledala patikice, nisu mi se nešto dopale
imali su starke, al ne u mom broju, tj da, ali sve neke bzvz boje, ja tražila bordo, i koštaju 3890