Main Menu

Patike

Started by janavi, May 17, 2009, 11:26:24 AM

Previous topic - Next topic

Dawn

Glitter

odlicne su Lani :good:

ja sam danas kupila ove za sunjanje, svidele su mi se dok su bile puna cena, pa sam cekala bar  50% snizenje jer necu da im dam 45 funti za platnene patike :lol: dadoh 19 :lol:

AnaK

Mnogo mi se sviđaju Jankove patike  :girl_in_love:

Janko 23.7.2002.

Dacko

Pa baš su frajerske. :good:

AnaK

Mnogo mi se dopadaju, i mnogo mi se dopada što mu i dalje nije važna ni marka ni cena, ni sezona, samo izgled i udobnost  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

moma

emge

Odlicne su! Marti sam kupila takve crne, ona izabrala. bila sa nama u radnji tada njena skolska drugarica sa mamom i pita me ta majka da li ce stvarno to Marta da nosi. Malo sam se zbunila i pitala da li zato sto su crne, a tek onda shvatila sta ona pita... elem i moje dijete za sad ne daje pet para na marke :girl_haha:

Mirka

I Kosta je imao neke takve, plavo-narandžaste. I dobro ih iznosio.
I kod nas se ne mari za marke  :girl_haha:
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

AnaK

Provela sam dobar deo popodneva po outletima. Pošto me peta danas baš nešto boli (ne boli me uvek toliko, posebno ne u toku dana), zaključila sam da je idealan trentak da nađem patike u kojima me ne boli, ili boli najmanje. Dakle, probala sam najmanje 40 pari :girl_wacko: i kupila ove:

http://www.newbalance.com.tr/new-balance-390-399981.html
Janko 23.7.2002.

Lani

AnaK

Meni su se, estetski, više sviđale neke druge razne, ali ove su definitivno mojoj peti najbolje legle. Sad mogu da počnem da hodam :lol:
Janko 23.7.2002.

emge

Bas su dobre. Nadam da si uzela makar pola broja vece za setnju.

AnaK

Ne umem to da ocenim, grozno se razlikuju brojevi od proizvođača do proizvođača, ove su 40,5 i nigde ih ne osećam, to je valjda to. A bile su mi dobre, u zavisnosti od brenda, od 39,5 do 42 :girl_wacko: Kad malo zahladni, mogle bismo da ih isprobamo  :girl_haha: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

emge

Moze, naravno, jedva cekam :)

disco2000

Baš su lepe. U toj boji?