Main Menu

Deca i mobilni telefoni

Started by Urbana, December 26, 2013, 11:35:44 AM

Previous topic - Next topic

maripoza

Zaboravila sam da ti napomenem da kod ovih MTS-ovih paketa sve nepotroseno prenosis u sledeci mesec. Ali to verovatno znas, ako i sama koristis njihove usluge.
Takve pakete ima i Telenor, za VIP ne znam.
Old enough to know better, but too young to care.

Dacko

Nemam ugovor s njima, nego samo broj kod njih i pripejd, pa i to dopunim jednom u tri meseca, tako da mi je teško da se snađem u onim paketima - svi oni minuti i poruke meni deluju nepotrošivo, a jasno da nije tako kad se telefonom igra neko ko to voli. :girl_haha:

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

maripoza

Nije stvar u igranju, Dacko, nego u tome da se sada vise isplati imati takav neki postpaid paket nego koristiti fiksni telefon.

anelore

To upravo i ja htedoh da kazem, Sava stvarno koristi te minute samo za ciljanu komunikaciju, i pripejd mu se jako brzo trosio. A sa drugovima ni ne komunicira putem fiksnog telefona, samo Clash of Clans, Viber i mob.

Dacko

Quote from: maripoza on January 14, 2016, 03:59:45 PM
Nije stvar u igranju, Dacko, nego u tome da se sada vise isplati imati takav neki postpaid paket nego koristiti fiksni telefon.
Ali mi baš minute za fiksni već imamo u okviru gold paketa preko SBB-a, tako da u mom slučaju i nije isplativije. Mada dobro, ne koristimo mi previše ni fiksni, ja volim mejlove ili kontakte uživo, a B. prosto ode do drugara i pozove ih da izađu, kao što i oni njega zovu. :girl_haha:

anelore

To je super kad ima drugare tako blizu, Savini drugari svi zive na 3-4 minuta od njega i imaju silne neke obaveze, kao i on, pa je uvek sigurnije da se prvo pozove.

maripoza

Znam, Dacko, ali i ti minuti su ograniceni, a koriste ih svi ukucani. Takodje, vi provodite dosta vremena kod kuce, da nije tako, itekako bi ti zlata vredan bio neki od onih mobilnih paketa.
Ono sto se sigurno vise nikako ne isplati, to je zaseban fiksni, onaj koji nije ni u SBB ni u Telekom box paketu.

Praslin

Još jedan glas za LG telefone (odličan odnos cena-kvalitet) i za MTS postpejd ako ste već ti i žmu u toj mreži  :good:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Urbana

Quote from: Dacko on January 14, 2016, 03:49:09 PM
Nemam ugovor s njima, nego samo broj kod njih i pripejd, pa i to dopunim jednom u tri meseca, tako da mi je teško da se snađem u onim paketima - svi oni minuti i poruke meni deluju nepotrošivo, a jasno da nije tako kad se telefonom igra neko ko to voli. :girl_haha:

Da tako i ja....ja imam u Srbiji VIP prepaid i bas se napricam u mrezi .... nekad meljem iako nisam taj tip da pricam na telefon ali bas se namucim da potrosim kredit.
Ovo sto su ti vec rekli....pazi na memoriju, mojima nikad nije dosta, ali dobro on je jos mali i nece stavljati gomilu muzike .... igrice stavljaju i skidaju, a muziku samo gomilaju.
Ne bojim se nacizma i terorizma imam strah o pomodarstva i primitivizma

maripoza

RAM memorija nema nikakve veze sa tim koliko ces muzike, slika itd. da skladistis. To je druga vrsta memorije i nju najcesce mozes da nadogradis u Android i Windows telefonima. RAM memorija sluzi za rad samog uredjaja, da uprostim. Kad nje nema dovoljno, uredjaj je spor, blokira, ne dozvoljava instaliranje i apdejtovanje aplikacija i slicno.

Urbana

Quote from: maripoza on January 14, 2016, 08:07:51 PM
RAM memorija nema nikakve veze sa tim koliko ces muzike, slika itd. da skladistis. To je druga vrsta memorije i nju najcesce mozes da nadogradis u Android i Windows telefonima. RAM memorija sluzi za rad samog uredjaja, da uprostim. Kad nje nena dovoljno, uredjaj je spor, blokira, ne dozvoljava instaliranje i apdejtovanje aplikacija i slicno.

Ram sam podrazumevala, a ovo za nadogradjivanje ok, mada sam ja imala u vidu I-Phone cloud .... a extra memorija i kosta
Ne bojim se nacizma i terorizma imam strah o pomodarstva i primitivizma

maripoza

Ja vec rekoh na pocetku da sa ajfonom ne mozes nista u smislu nadogradnje. Plus je preskup, pogotovo za nase trziste. I pogotovo za dete pocetnika.

Glitter

pozo na koju nadogradnju mislis? (na iphone)

Glitter

Quote from: Urbana on January 15, 2016, 09:21:04 AM
Ram sam podrazumevala, a ovo za nadogradjivanje ok, mada sam ja imala u vidu I-Phone cloud .... a extra memorija i kosta
mi placamo ovu extra memoriju i svi smo na istom nalogu, delimo fotke, muziku, beleske i update ide na cloud jednom dnevno. Kada sam promenila iphone u oktobru, samo sam na novi svukla sa clouda sve sto sam imala na starom (bukvalno mi je svukao sve i otvorene stranice u browseru, poruke, sve aplikacije, mislim bukvalno sam promenila samo telelfon)

mi smo porodicno iphonom jako zadovoljni (ja ih menjam na dve godine, jer posle dve godine stari mogu jos uvek da prodam za jako lepe novce, S ima sluzbeni vec skoro 4 godine, nit baterija stuca, nit telefon, nit radi drugacije od mog)