Main Menu

Salate

Started by AnaK, May 17, 2009, 12:28:58 PM

Previous topic - Next topic

Dacko

Fala, drugarice.  :kiss1: Trenutno stanje: od sastojaka imam nanu, šećer i vodu. :lol: Mogu taman čajče da si skuvam dok ne nabavim beli rum.

kalimero

pa pravi bezalkoholni :lol:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

cici

Bezalkoholni mohito, bljak :D

Lani

Juu gde bljak, a onaj iz KFC? Leti mi nema ništa lepše nego da ga sunem onako s nogu, obožavam.  :balavi:

Glitter

Ja obozavam bezalkoholni mohito ovde ga prave sa ginger ale. Savrsen je

AnaK

Quote from: Lani on May 08, 2015, 11:47:26 PM
Juu gde bljak, a onaj iz KFC? Leti mi nema ništa lepše nego da ga sunem onako s nogu, obožavam.  :balavi:

Jao, hvalana info, baš sam bila nesrećna kad sam pre neki dan saznala da u Costi više ne postoji  :girl_cray2:
Janko 23.7.2002.

Lani

Nisi već znala za ovaj KFC? Mislim da im je u ponudi barem četiri poslednja leta.

cici

Preferiram alkoholni a moze i leti :lol:

Lani

Pa i ja preferiram alkoholni, šta si mislila  :lol:, nego kad je situacija daj šta daš, ima i bezalkoholnih koji su super.

AnaK

Quote from: Lani on May 08, 2015, 11:51:13 PM
Nisi već znala za ovaj KFC? Mislim da im je u ponudi barem četiri poslednja leta.

U KFC ne dem skoro nikad, a Costin mi je bio savršen, a dve Coste su mi na lokacijama na kojima se najčećše zateknem skuvana  :girl_haha: Prosto nije bilo potrebe da ražim dalje :burko:
Janko 23.7.2002.

cici

Ka je situacija daj sta das ona cu da pijem i koka kolu :rofl:

Glitter

Ja se secam tog mohita iz Coste sedela sa tobom i janavi u goce delceva  :girl_haha:

AnaK

Quote from: Glitter on May 08, 2015, 11:55:05 PM
Ja se secam tog mohita iz Coste sedela sa tobom i janavi u goce delceva  :girl_haha:

:girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

prevodilica

jel vam mohito dođe ko salata... :lol:

Lani

Tečna salata.  :rofl:
Sve je počelo od one moje salate sa lubenicom i nanom.