Main Menu

Cipele iz zamrzivača

Started by janavi, May 17, 2009, 12:58:51 PM

Previous topic - Next topic

Bebel

vadi cipelu iz frizidera..kad on prvi put dolazi kod nje (ona ima dugu kosulju - pidzamu, ono za oci kao rajf, bosa, pundja) i sprema se da ide u sing sing
znam ga napamet, svaku recenicu
Lav 05.10.05.

stacka

Quote from: AnaK on May 31, 2009, 05:16:25 PM
Moram da vam pokažem šta sam otkrila i zalepila. Nosim one ubice po kući celog dana, na bosu nogu, i za sada su super:

Koštaju 300 dinara, kožne su i imaju neki mekani jastučić u sebi.
Bila do DM-a i videla neke silne dzidze za obucu medjutim ovog nije bilo :( Promocija bila Shollovih proizvoda, devojcica htela da mi uvali neke na kojima je nacrtana visoka potpetica, nisam se dala  :stop: :lol:
Kakvo je sada, nakon izvesnog perioda nosenja, iskustvo?
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

AnaK

Janko 23.7.2002.

Finalina

jastucice sam uzela za MM i super su
nisam probala ovo sa mrznjenjem obuce, ali jesam sa špiritusom neke cipele prosirila
ove sekacice uvek prebolim i onda sve bude ok
meni pomaze neka avon krema kod obuce za bosu nogu

Pepi

Na Topličinom vencu se otvorila prodavnica koja prodaje Sholove cipele i uloške...samo ja nikako da se nakanim da odem  :wall:

stacka

Quote from: Pepi on June 08, 2009, 01:32:08 PM
Na Topličinom vencu se otvorila prodavnica koja prodaje Sholove cipele i uloške...samo ja nikako da se nakanim da odem  :wall:

Gde, znas li tacno??? To mi je na minut od trenutnog offica.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Pepi

Quote from: stacka on June 08, 2009, 04:01:10 PM
Gde, znas li tacno??? To mi je na minut od trenutnog offica.

Čubrina 10.

Elanor

ja sam na korak od odluke da nadalje i ubuduce kupujem samo obucu jedne marke. sve teze podnosim makar i privremeno neudobne cipele.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

AnaK

I ja. Definitivno sam rešila da smanjim broj obuće u korist priuštljivosti skupljih i udobnijih.
Janko 23.7.2002.

cici

Quote from: Bebel on May 31, 2009, 05:48:17 PM
vadi cipelu iz frizidera..kad on prvi put dolazi kod nje (ona ima dugu kosulju - pidzamu, ono za oci kao rajf, bosa, pundja) i sprema se da ide u sing sing
znam ga napamet, svaku recenicu
Jao, i ja  :kiss1: Nisam odavno gledala.

Kad me neka obuća u prodavnici žulja ili mi je tvrda ne kupujem ma kako mi se svidjale.Znam da neće omekšati i postati udobnije ili prestati da me žuljaju.Imam neke koje nosim dugo pa me povremeno žuljaju  :-[ na nih sam stavila one Scholl silikonske i sad mogu gde hoću.I u sandale sam ubacila uložak i super mi je  :dance1: :dance1: Morala bih da pazarim još nekoliko da stavim u sve sandale  :angel:

vojka

Primenih nocas ovaj recept, sad hodam u smrznutim sandalama po kuci  :girl_haha:
Mm se zabrinuo za moje mentalno zdravlje  :lol:
Nadam se da cu uspeti da ih razgazim  :turpija:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

AnaK

Janko 23.7.2002.

kalimero

:nesvest: nisam ni znala za ovu temu

:clapping: :clapping: :clapping:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Margarita

:clapping: javi kako je proslo
jel to one najnovije?

vojka

Quote from: Margarita on July 29, 2014, 10:32:35 AM
:clapping: javi kako je proslo
jel to one najnovije?
aha  :girl_in_love:
Za sad nije lose  :think:, Ali mozda ce I'm trebati jos jedna tura zamrzavanja, videcu  :think:
Mm mi je predlozio da probam da ih skuvam  :sissyfight:, Nema pametnijeg posla nego ide za mnom I zeza  :ljut:  :lol:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012