Main Menu

Gradovi Evrope

Started by Margarita, January 08, 2014, 09:37:17 AM

Previous topic - Next topic

Glitter

Jao Christmas market u Nemackoj  :girl_in_love: fantasticno

Elanor

gent je monumentalan, a briz je kao da je zalutao iz grimovih bajki :girl_in_love:
ja ipak vise volim gent.
a za briz, samo po danu i napustite grad pre sedam, posle sedam nema dosadnijeg mesta na svetu :girl_haha:

ja moram da priznam da ni u jednom od ta dva nisam bila na duze od nekoliko sati, i to uvek istu turisticku turu.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Urbana

Quote from: Elanor on October 24, 2014, 01:52:00 PM
gent je monumentalan, a briz je kao da je zalutao iz grimovih bajki :girl_in_love:
ja ipak vise volim gent.
a za briz, samo po danu i napustite grad pre sedam, posle sedam nema dosadnijeg mesta na svetu :girl_haha:

ja moram da priznam da ni u jednom od ta dva nisam bila na duze od nekoliko sati, i to uvek istu turisticku turu.

Hvala :flower:...znaci ipak mozda onda bolje da uzmemo hotel u Gentu, mada racunam to je oko Bozica pa ce biti veselo i zivo i posle sedam.
Ne bojim se nacizma i terorizma imam strah o pomodarstva i primitivizma

Urbana

Elanor samo da prijavim da smo se ipak za maj odlucili....rezervisali smo smestaj u De Haan aan zee, planiramo da obidjemo celu obalu i naravno Briz i Gent .... imas li nesto posebno da mi preporucis sto treba posetiti.

Urbana

Elanor da li si bila u Namuru .... ide Lola sa skolom da vezbaju francuski ;D, ja sam videla na netu da je lep grad, a imas nesto posebno da preporucis.