Gradovi Evrope

Started by Margarita, January 08, 2014, 09:37:17 AM

Previous topic - Next topic

gasha

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Lani

Ja MK ne pamtim kao jeziv  :lol: ali svakako su mi Kan i Nica bili mnogo lepši i prijatniji.

vrana

i Monako, i Ez i Antib  :girl_in_love:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Saska

mene opekla meduza u Nici, bila mi noga otečena mesec dana :lol:
utisak mi je najbliži onom od Elanor, bili smo u nekom mini-mini hotelčiću, uske uličice, sećam se da je bus jedva skrenuo u ulicu gde je bio hotel.
Slatko je, mada ja stvarno nemam neke kriterijume, meni svuda lepo.

A Monte Karlo, nemam pojma :ces: , dva puta sam bila tamo u prolazu, sedeli na onom trgu gde su kockarnice (nisam htela unutra nijednom) i gledali izloge nekih preskupih butika

maripoza

Quote from: Plava Baklava on January 09, 2014, 12:41:48 PM
Ako je bar 50% sitnih, može  :lol:

Pa sva deca..... i ja. :lol:

Super, Blue! Uzivajte! :clap:
Old enough to know better, but too young to care.

moma

prolazila kroz nicu, mk i kan
piskila u svakom od njih :D

Dacko

vojka

Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

aleks

Blue, meni je Kann divotalno mestasce  :girl_in_love: Bila sam par puta poslovno, uzivancija.

Mardz, sto se tice preporuka, znas koja je po meni destinacija br. 1  :turpija:
Moja jedina preporuka je da se ne krece bas u vreme praznika jer je cekanje na granici tezak smor  :crazy:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

aleks

Nisam nikada bila u Bidmpesti.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Plava Baklava

Blue  :clap: :clap: :clap: :love32:

Sve francusko je  :girl_in_love: . Da hoće neko da me plati da godinu dana krstarim Francuskom  :love32:

Meni je Luxemburg jako sladak i zanimljiv  :girl_in_love:

moj vrtiguz

...................................................
ima nas i ovde:  http://plavabaklava.wordpress.com/

moje petljancije: http://bojeduse.wordpress.com/

zona sumraka: http://razmisljarnik.wordpress.com/

rafa

Quote from: aleks on January 09, 2014, 06:18:09 PM
Nisam nikada bila u Bidmpesti.

da sam od bilo koga ovo cula, ali od tebe koja zivis u Becu  :blink: :rofl:
meni je to Bec-Budimpesta u glavi kao Bgd-Valjevo, ali znam da nije tako naravno  :lol:

Blue divno, uzivajte  :girl_in_love:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

cici

Bec-Budimpesta 243km, BG-Valjevo 91km, ali je kao do NIsa.

rafa

elem, sad sam tek videla Mardzorinu dilemu

Prag bih otpisala zbog budzeta jer kako auto nije u opciji, za vas cetvoro samo 400 eurica za put je mnogo za 4-5 dana.
Inace nije toliko daleko, kolima se stigne za nepunih osam sati I jednim stajanjem, mislim to ovi fantomi kao mm koji se juri sa rumunskim kamiondzijama po ceskom auto putu  :crycry:....znace Anak o cemu pricam :friends:
Kilometara tacno 888 od Praga do moje kuce, izbacio GPS  :lol:

Budimpestu bih takodje otpisala zato sto mi je u ponudjenom izboru destinacija najdosadnija  :-[, mada bi svakako najmanje kostala (I prevoz, I sve ostalo...). Gea travel vozi minibus do Budimpeste za 50 evra povratne karte sa tvoje adrese, znaci to je 200...ne mislim da ce prevoz manje da te kosta za bilo gde. :think: To je naravno ako idete u svojoj reziji, ne znam koliko su agencije za Budimpestu I da li vode.

Onda idemo na (moj) prvi izbor od ovoga sto zelis tj Bec.... a Solun mi je drugi zato sto vidim da gledas letovanja I da cete nadam se ovog leta putem Grcke, te da ces ga videti za par meseci.
Ako ces u Bec ne znam mnogo koliko kosta prevoz, ali bih svakako gledala I agencije, mislim da bas imaju jeftine ponude za te prevoze...mada to je mozda samo za shopping, ne znam.
Sta sve tamo mozete da radite znas I sama  :love32: divno je I zanimljivo I za decu, a imas I toliko pomocnika odavde.  :clap: I tamo ti auto apsolutno nije ni potreban.

Ali, jedno veliko ALI  :rofl:....ne bih ponovo o Solunu in general, a posebno ne za Uskrs  :love32: :love32:
Put do tamo je skupljli, auto ti malo vise treba ali nije neophodan, ali je zato drugi tip uzivancije  :kiss1:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Unabebili

Put za Bec, ako idete kombijem  ili narucenim automobilom je 70 eura povratna po osobi, pokupi vas na vasoj adresi u Beogradu i doveze do zeljene adrese u Becu i tako i u povratku.
Ako idete Fudeksom ( vrlo pristojni busevi) za odrasle je povratna karta 55 eura, za decu manje, ne znam tacno koliko. :bighug:

I ja nesto navijam za Bec da odete. :kiss1:

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/