letovanje 2014

Started by Finalina, January 08, 2014, 12:09:03 PM

Previous topic - Next topic

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Deda

Neno, neces U Lidlu ustedeti pare jer kuis svasta sto nisi planirao  :lol:. jA JOS VOLIM SMRZNUTI POMFRIT OD 2,5 KILA OBICNO JE NA AKCIJI, caprice stapice, mister chok je odlican, princeza keks , ma svasta   :rofl:

Lani

Ja nekako najviše volim Masutis, na Tasosu ga nemam, na 5 minuta od nas ima Helios, pa sam i njega zavolela silom prilika. :lol:

edit: Ovo što kaže Deda, uvek potrošim više, nekako me povuče svo ono šarenilo, pa akcije kupiš jedan dobiješ dva, ja sam idealna žrtva za prodavce  :lol:, a ne pomaže ni što Iva ide za mnom i samo ubacuje šta njoj treba.  :crazy:

Deda

Iva i ja u marketu -potop   :rofl:

Lani

stacka

Mi smo ove godine prvi put shopingovali u Masutisu, posto se jedan nalazi na samom ulazu u Siviri, def mi je bolji nego Lidl :good:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Pa dobro, tu ni nema mesta nekom pravom poređenju, koncept je potpuno drugačiji.. Masutis je klasičan hipermarket kao ovi naši a Lidl je zgrabi i beži fazon. :girl_haha:

rafa

Quote from: Lani on July 04, 2014, 09:49:48 AM
Pa dobro, tu ni nema mesta nekom pravom poređenju, koncept je potpuno drugačiji.. Masutis je klasičan hipermarket kao ovi naši a Lidl je zgrabi i beži fazon. :girl_haha:

Ovako  :innocent: I u Masutisu ima manje-vise svih robnih marki, u Lidlu ne.
Prosto nisu uporedivi.

Neno, od povoljnih a dobrih stvari u Lidlu mozes da kupis sve paste, paradajz sokove I u konzervama (za kuvana jela), pirinac, zamrznuto povrce tipa graska, boranije, mesavine (ali su skuplji nego kod nas, a jeftiniji nego u ostalim radnjama), cerealije koje su devojke pomenule, njihovu robnu marku eurokrema, ako imate rernu imas bas povoljnog zamrznutog testa umesto nekih pekara I cuda, grcki jogurt, dugotrajno mleko, na sirevima/suhomesnatom opet nema merenja I secenja vec je sve upakovano....nadje se dobrih ponuda....najlepsi feta sir (vise lici na nas kravlji, nije mastan kao sve ostale fete) upakovan u celofan, mislim 900gr, razne keksice I sokove ako uzimate
Pogledaj I to meso kolike su cene....ne znam za Grcku, na Kipru je bas sveze.
Voca I povrca nekad ima super, a nekad ga nema bas mnogo I desi se da nestane brzo, baci pogled na cene, ja to slabo tamo kupujem
:kiss1:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Dawn

Ja upravo instalirah Masutis i Carrefour aplikacije za Android :crazy:
Imamo i karticu za Masutis pa dosta stvari ispadne dosta povoljno.

Dawn

Neno, biće novi katalog na sajtu kad istekne ovaj tekući.

Deda

Ma meni su dosta i grcka slova da vidim  :girl_haha:
Ali sto volim caprice  :girl_cray:

Dawn

Quote from: Deda on July 04, 2014, 10:38:17 AM
Ma meni su dosta i grcka slova da vidim  :girl_haha:
Pa to imaš i u Maxiju. Meni je super sa crnom čokoladom ali ću ga ove godine ignorisati ;)

kalimero

Quote from: Deda on July 04, 2014, 10:38:17 AM

:friends:

i nije isto kad se jede ovde i tamo  :girl_haha:

i fanta narandza   :balavi:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Caprice  :girl_in_love: Mi volimo Oreo, jedna od prvih stvari koju stavim u kolica su sve moguće varijacije Oreo keksića.
Ali ove godine ću da budem karakter.  :baba:

Dawn

Bojkot grčke konditorske industrije :beast: