letovanje 2014

Started by Finalina, January 08, 2014, 12:09:03 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Janko 23.7.2002.

anelore

Glitt, super, uzivajte  :girl_in_love:

monochrome

senka

glitt  :girl_in_love:

nema vise mermerne plaze tj. nema kafica, lezaljki, suncobrana...
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Lani

:blink:

Misliš onaj kafić sklonjen pa je pusto? U tom slučaju  :clap:
Ja sam nagovorila mm da odemo ove godine (prve smo bili, prošle preskočili), pristao je pod uslovom da iznajmimo auto na taj dan.

kalimero

lani, je l dobro razumem, idete i inace kolima na tasos, ali za tu plazu tm trazi da idete iznajmljenim kolima, je l tako?
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Da, idemo kolima a njemu žao da drnda naš auto po tom putu, pa ćemo taj jedan dan da iznajmimo.

Ceca

Jao, ta mermerna plaza :crazy: otisli smo na nju drugi dan letovanja i posle toga mm nije hteo da izlazi iz hotelskog kompleksa.

Tacno je da nema kafica, lezaljki, ali ima kupaca, guzve i razbacanog smeca na sve strane. Mi smo oko 11h stigli, nije bilo mesta za parkiranje. Ako zahtevas odredjeni sanitarni standard onda  je zaobidji. Ili se okupaj pa brzo nazad.
Dusan 05.08.2005.

Lani

Mi smo bili onomad negde oko 9 ujutru, bilo sve blistavo i čisto, baš bi mi bilo žao da vidim da se ofucala.  :(

Ceca

Ma uzas, ja sam umocila noge, a mm nije ni izasao iz auta.
Dusan 05.08.2005.

stacka

Ja ne mogu da verujem da su je tako unistili :(
Mi smo bili 2008. i bilo je u tom momentu nesto najlepse sto smo videli. Kristalna voda, na plazi nas 5 odraslih + Aleksa.... steta.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Mi kad smo bili već je bilo gužve, tako rano ali stvarno nije bilo prljavštine. Nego ne čitam ove godine onu Tasos kafić temu na putovanja.info, tamo dave o svemu osim o Tasosu pa nemam živaca. :crazy: Ali da čitam, možda bih onda znala i za ovo.

NenaS

Olimp ili Meteori - gde biste u povratku pre svraćali?
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

disco2000

Meteori.

... mada na Olimpu nisam bila :lol:

moma

I mi dosli. Sve super.
I da opet kazem da smo platili metalnim eurima putarinu u Makedoniji. Navod o ne primaju kovanice manje od 0,50 eur. To su nam rekli na jednoj naplatnoj rampi. Ostale da.