letovanje 2014

Started by Finalina, January 08, 2014, 12:09:03 PM

Previous topic - Next topic

Vockica

Mi smo kampovali kod Sibenika, sad da se setim nema sanse...bili smo i u kampu u Medulinu...secam se svega.
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

moma

Ja ipak da kazem ovima koje imaju lijepa sjecanja, da je nekad ljepse to tako ostaviti u glavi...
Ja sam tako htjela da odem u svoj rodni grad i kad sam otisla nista nije bilo tako lijepo i veliko...

bubi

Momo,ista situacija i kod mene.
Bila ceo dan i po,za proslavu mature.i verovala ili ne grad me je gušio.jedva sam čekala da se vratim.

linga

Quote from: moma on August 09, 2014, 11:40:03 AM
Ja ipak da kazem ovima koje imaju lijepa sjecanja, da je nekad ljepse to tako ostaviti u glavi...
Ja sam tako htjela da odem u svoj rodni grad i kad sam otisla nista nije bilo tako lijepo i veliko...

Moja kuma je tako bila na 10 km od Zavidovića i nije htela da uđe...

draganaa

Quote from: moma on August 09, 2014, 11:40:03 AM
Bas ovako :(
Jovana 4.4.2005.
Lazar 12.02.2007.

Blue

a ja sam bas obrnuti slucaj, meni je svaki put u bgd sve lepse i lepse  :think:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Elanor

blue, to nije isto, valjda znas za toliko.
devojke govore o mestima koja su dozivela gradjanski rat, mestima iz kojih su morale da pobegnu :(
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Summer

Ja volim da odem u Mostar, ali ne volim nikako u ulicu u kojoj sam rodjena. Bila jednom i to nisam trebala.

Za mene je u detinjstvu more znacilo Peljesac i Korcula. Do 91.nikad nismo otisli u Cg. Posle sam u srednjoj leta provodila u HN, mnogo ga volim. Sad vec godinama idemo u Hr, na dan,na kupanje iz Tb. U Cg ne volim da idem na kupanje,iako je isto pola sata od tb, jer je guzva,neljubazni su, rostilj iznad glave...

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Blue

elanor, nisam ni mislila da kazem da je to isto. mada se neke paralele mogu povuci, jer sam i ja u bgd napustila u jako losim okolnostima, bas u jeku najgoreg rata, netolerancije i ludila.

poenta je bila da razliciti ljudi razlicito dozivljavaju neke stvari. ja znam za ljude koji zive u inostranstvu i kazu da im je kada odu u beograd sve tuzno, propast i da recimo idu samo kada moraju. meni je pak sve veselo i zivo i sve je mnogo lepse nego nekada, kada sam ja u njemu zivela.

anelore svakako preporucujem da poseti opet vrbosku. meni je ona :girl_in_love:, ali mene za nju veze nesto mnogo dublje od uspomena na letovanje.
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Unabebili

ja cu malo odsedeti na ovoj temi, bez teksta  :girl_sad:
uprkos divnim uspomenama, kuci koja je tamo ostala, ljudima koje volim i dalje,
ja sam donela licnu odluku da vise necu nikad ici tamo  :girl_cray:

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Lani

AnaK

Janko 23.7.2002.

Xe

I meni nedostaju mirisi Hvara, ali necu ici nikad. Ne zelim da se osvrcem preko ramena za rodjene novce. U CG sam dozivela neprijatnosti u jeku razdvajanja, i biram Grcku, nadajuci se da me nece izneveriti. I da dodam da sam kampovala u Promajni vise puta i mozda se druzila s Nenom i Zorkinim roditeljima  :girl_haha:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

rafa

Ja sam odlucla da cu u Porec otici jednom kad bude prilike, naravno sa stranim registracijama I pasosima, u protivnom ne bih.
Bitno je u prici da nikakve negativne aspiracije ni konotacije sa mestom nemam.  :innocent:

Ne mogu vise da sanjam onu obalu, ljude, dogadjaje iz svog detinjstva, put od Poreca do Trsta....ma prosto moram da ga prodjem jos jednom in vivo....a tek sto bih volela da vodim mamu I tatu  :girl_in_love:....ali oni naravno nikad ne bi pristali.

Nasuprot tome, odlucila sam da ce Dubrovnik I cello mladalcko leto '90, prijatelji, mesta, mirisi, ostati bas tamo gde treba da ostanu...u mom secanju.
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception