letovanje 2014

Started by Finalina, January 08, 2014, 12:09:03 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Quote from: cici on October 06, 2014, 02:45:35 PM
Pa nisam mnogo promasila, ja se nadam da se necu slupati i iduce godine.

Nećeš bre.  :kiss1: Taman sad na vreme da kreneš da planiraš gde ćete.

cici

Negde gde necu prstom da mrdnem samo da mi prinose i donose, moze i da me hlade lepezom :D

kalimero

ako se muski pitaju, mi cemo i 2015 na sitoniju, a i drustvu se dopalo.....mene i bebu ce samo udaljenost smestaja od plaze da interesuje :lol:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

AnaK

Za vas, Kali, summerin smestaj :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

kalimero

summerici su bili na kasandri, je l da? U furki?
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Summer

kali, u furku u nas smestaj, samo moras na vreme reagovati, brzo se razgrabi. ali za bebu je idealno!! a i za ostale clanove porodice.

Quote from: anelore on October 06, 2014, 02:52:20 PM
Stacka, bili smo ovde http://platamon.cronwell.com/, gde i emgici prosle godine.

mm hoce ovde/

ja hocu u onaj vranin smestaj na pilionu.

garant cemo na neko trece mesto  :girl_haha:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Dacko

Quote from: Lani on October 06, 2014, 02:41:03 PM
Ma i mi ćemo na Tasos 99%.  ;D
Opet isto mesto ili s druge strane?
Je l' mi se čini ili ove godine nije bilo, bar ne ovde na forumu, slika i opisa tvog letovanja? A ni Zumbulica nije opisala kako je izgledao ponovni boravak u Skala Marijesu...  :(

Lani

Pa nije bilo opisa na forumu ali miliJon slika na FB, malo li je.  :girl_haha:
Ne menjam ni stranu ostrva a ni mesto. Ima plaža oko Limenasa koje mi se sviđaju ali ipak su omiljene na jugu.  :)

monochrome

mi cemo sledece leto provesti u vancouver island-u i amer'Ki, ak' sve bude kako smo smislili...

Dacko

Quote from: Lani on October 06, 2014, 05:19:57 PM
Pa nije bilo opisa na forumu ali miliJon slika na FB, malo li je.  :girl_haha:
Eh, da, ja ne koristim FB... Imam neki nalog na muževljevo ime koji mi služi za Scribd i tako neke sajtove, ali pretpostavljam da te tvoje sličke mogu da vide samo FB prijatelji.

Edit: U stvari, mogu i ja da vidim neke slike, samo nema tih sa letovanja.

Lani

Samo prijatelji.
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Dacko

Upravo poslala, s tog naloga pod B. imenom pošto drugi i nemam.

Lani

Evo sad smo drugarice i na Fejsu.  :kiss1:

Zumbulica

Quote from: Dacko on October 06, 2014, 05:10:48 PM
Opet isto mesto ili s druge strane?
Je l' mi se čini ili ove godine nije bilo, bar ne ovde na forumu, slika i opisa tvog letovanja? A ni Zumbulica nije opisala kako je izgledao ponovni boravak u Skala Marijesu...  :(
Jao, ja jos nisam sredila slike jer su mi ove godine ekstra pogubljene po telefonima, neke u laptopu koji ne radi, i tako..... :-[ A i bila sam porazena cinjenicom da veliko dete nece vise da se slika i nostalgicna za vremenima kad su bile male.

A povratak - ja mnogo volim taj osecaj da sam se vratila koji me preplavi prvih dana  :love32: Bilo nam je divno, mada smo bili ove godine jos vise lenji. Druzenje sa Lanicima nam je ulepsalo odmor  :girl_in_love:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....