letovanje 2014

Started by Finalina, January 08, 2014, 12:09:03 PM

Previous topic - Next topic

NenaS

Hvala sto se radujete samnom  :bighug:
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

talas

Svidja mi se ovo sto pisete o Tasosu.
Kakvo je more u drugoj polovini juna za kupanje dece?
I odakle ide trajekt i koja mu je cena?
I  koja mesta su dobra za decu, ono da imaju neki park, igraliste?

Lani

Sa najviše sadržaja za decu su ova najveća mesta tipa Potos, Limenas... ali tu je i najviše buke i gužve, mada možda u junu neće biti strašno.
Trajekt je bio između 30 i 40 evra (2 dece, 2 odraslih i auto), ne sećam se tačno. U jednom pravcu. Ima dve rute, Kavala-Prinos i Keramoti-Limenas.
Za more ne znam kakvo je u junu, bili smo u julu i/ili avgustu.

Vila

Početkom jula more i sve ostalo je divno. Mi ćemo ove godine prvi put nešto ranije, od 21. juna.
Iz Keramotija trajekt ide na pola sata, i košta manje od 30 evra. Pit traje manje od pola sata.
Iz Kavale ide samo par puta dnevno, skuplji je i duže se putuje.

Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

senka

Za nas 5-oro 32e trajekt (3 odraslih +2 dece, tj. deca preko 12g se računaju kao odrasli)
mi idemo od 16.7. kod istog gazde, šta ću kad se mm redovno čuje s njim  :D
ovaj put ćemo sa kumovima

ako nema odvojenih soba, bar igraonica da je u okviru smeštaja  :lol: Tasos je neki čudan afrodizijak  :lol:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Lani

Da, to je iz Keramotija, iz Prinosa je par evra skuplji trajekt... Mi se uvek vraćamo tim iz Prinosa zbog Jumba, pa se malo prošetamo i ručamo u Kavali. Prošli put nas je vozio malo preko sat vremena, taman smo za to vreme imali vremena da popijemo kafu unutra, deca se igrala, brzo je prošlo.
Mi idemo početkom jula, samo još da vidimo tačno kada.

senka

vama je taj još i bliži
al ga ne volim u pm, jedva se koncentrišem tih 30 min da ga mentalno svarim
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Zumbulica

Quote from: Vila on January 31, 2014, 12:51:00 PM
Početkom jula more i sve ostalo je divno. Mi ćemo ove godine prvi put nešto ranije, od 21. juna.
Iz Keramotija trajekt ide na pola sata, i košta manje od 30 evra. Pit traje manje od pola sata.
Iz Kavale ide samo par puta dnevno, skuplji je i duže se putuje.
Mi smo u odlaski isli ovim iz Karamotija, tako su nas savetovali. Manje se putuje, jeftiniji je, ali se mnogo vozi do njega i od njega, tako da nam se za Skala Maries mnogo vise isplati ovaj do Kavale, jeste da redje ide ali moze da se nadje plan polazaka. I MM nam se strasno zamerio  :ljut: nije hteo nigde da svratimo u povratku  :girl_haha: Doduse, nisam se nesto bila posvetila planiranju, to ipak treba isplanirati unapred.
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Vila

Rezervacija uspela :clap:
Jeste skuplje nego prošli put, ali nadam se da se isplati, pošto su kao sve renovirali, čekamo da postave slike posle renoviranja (nama je i pre bilo dobro :girl_haha: )
od 21. juna do 1. jula, Thassos here we come :clap:
idemo prvi put u junu, valjda će biti isto kao u julu :girl_haha:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

cici

NenaS

Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

Lani

Quote from: Zumbulica on February 01, 2014, 10:43:34 AM
Mi smo u odlaski isli ovim iz Karamotija, tako su nas savetovali. Manje se putuje, jeftiniji je, ali se mnogo vozi do njega i od njega, tako da nam se za Skala Maries mnogo vise isplati ovaj do Kavale, jeste da redje ide ali moze da se nadje plan polazaka. I MM nam se strasno zamerio  :ljut: nije hteo nigde da svratimo u povratku  :girl_haha: Doduse, nisam se nesto bila posvetila planiranju, to ipak treba isplanirati unapred.

Šta, Kavalu?
Mi se tamo uvek zateknemo vikendom (npr. subota popodne) pa skoro da ništa ni ne radi, osim kafića i restorana.
Ali OK je malo da protegneš noge, sedneš negde na kaficu ili ručak i onda nastavak puta. Gradić je sladak. Meni taj boravak u Kavali najviše predstavlja prikupljanje snage i psihičku pripremu za odlazak u Jumbo sa ova moja dva razularena deteta.  :lol:

Vilo super.  :clap:

Glitter

talas

Hvala, i Tasos ulazi u opticaj.

Zumbulica

Quote from: Lani on February 01, 2014, 12:01:58 PM
Šta, Kavalu?
Mi se tamo uvek zateknemo vikendom (npr. subota popodne) pa skoro da ništa ni ne radi, osim kafića i restorana.
Ali OK je malo da protegneš noge, sedneš negde na kaficu ili ručak i onda nastavak puta. Gradić je sladak. Meni taj boravak u Kavali najviše predstavlja prikupljanje snage i psihičku pripremu za odlazak u Jumbo sa ova moja dva razularena deteta.  :lol:

Vilo super.  :clap:
I Kavalu i Jumbo posle  :girl_haha: Steta je propustiti, a prosle godine nismo nigde stajali. Kavala jeste stvarno fascinantna  :girl_in_love:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....