letovanje 2014

Started by Finalina, January 08, 2014, 12:09:03 PM

Previous topic - Next topic

moma

jao mm me izludio
sad trazim sve kontra
smjestaj u centru ::)
jbga ne moze sve

Zumbulica

Momo, ako pricas o SM, smestaj u centru nije uopste presudan. Na bilo kom kraju da ste, bice vam bliza jedna ili druga plaza, a obe su super. Gradsku plazu u centru mi nismo ni razmatrali za kupanje.
Stacka  :clap:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Lani

Stačka  :clap:
Momo nije mi jasno, jel vi hoćete ili nećete smeštaj u centru? Ako pričaš o SM, Zumbi lepo kaže, svejedno ti je sasvim pošto je mesto dva sa dva, toliko je veliko.  :lol:

Zumbulica

Kad sam ja prosle godine krenula da se spustam do centra, spremna na podnosljivih 5 min pesacenja, kad ono, jedna kuca, druga kuca, iza krivine centar  :lol:
Jao, jedva cekam  :girl_in_love:

Dacko

I ti ponavljaš Tasos? :)
Moj sin neko drugo mesto nije hteo ni da razmatra, a imao je i ozbiljne argumente: da je more mirno, čisto i toplo, da na najbližoj plaži ležaljke dobija uz kupovinu sladoleda (bitan faktor za sedmogodišnjaka :lol:), da ima još mnogo lepih plaža kad nam ta dosadi, da je vazduh veoma zdrav i da nam je prošle godine bilo super.  :girl_in_love:

Zumbulica

Aha  :girl_in_love:
Meni je bilo divno i volim da ponavljam da natenane upoznam neko mesto  :) Jedino smo se zbog dece dvoumili, njima ipak treba malo vise vasarskog sadrzaja  :girl_haha: ali i one su za to da ponovimo.

Zumbulica

Boris ima sve prave argumente  :girl_in_love:

Saska

koliko god mi je negde bilo divno, ja nešto nemam želju da ponavljam, mislim da nigde još nismo bili dva puta, osim u CG, a i tamo gledamo da ne ponavljamo.

Lani

Zumbi  :girl_in_love:
Ja nikad nisam bila u fazonu da ponavljam ali sam se zbog Tasosa predomislila.  :)

Zumbulica

Ja volim taj osecaj "kao da se vracam", a i vec sam se pomirila sa tim da necu uspeti u zivotu da vidim sve sto bih zelela  :girl_haha: Volela bih da imam par svojih omiljenih destinacija  :girl_sigh:

stacka

Mi bismo Skopelos, da je samo malo blizi i povoljniji, ponavljali bez razmisljanja svake godine.  :girl_in_love:
Mada, i Tasos je divan, divan :girl_in_love:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

moma

nemam ja pojma vise sta hocu/hocemo :D
nemojte me samo tuci :D

Deda

Uzivam u vasim biranjima  :girl_in_love:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

stacka

Ja sam skapirala da imamo okruglo 100 dana do polaska :girl_haha: