letovanje 2014

Started by Finalina, January 08, 2014, 12:09:03 PM

Previous topic - Next topic

vrana

osam porodica po dva komada
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

aleks

Hihi, super Vrano.

Nasi prijatelji tako vec cini mi se 15 godina sa 10 porodica. I letovanje i zimovanje. Kazu da im je super. Nema obaveza, nema preterane organizacije, sve opusteno.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

aleks

S druge strane, mi nista nismo smislili.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

cici

Svaka cast prosto jedva cekam da odete da vidim kako ce vam biti :lol:

Bravo :clap:

anelore

Vrano, to je stvarno hvale vredan podvig  :clap: :clap:

bubi

Ja jedva Nadjoh jedan slobodan apartman a vas 8 porodica na jednom mestu.svaka čast

aleks

Jao Vrano, ovo izgleda fenomenalno  :girl_in_love:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Elanor

vrano :respect:

mi smo poslovicno nedruzeljubivi :-[
tacnije, ja sam uvek bila, a mm se s godinama toliko promenio da samog sebe ne prepoznaje
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

vrana

i hypolina je nedruzeljubiva, igrom slucaja je nabasala na isti povoljnu ponudu i odusevila se, znajuci da na taj pelion uglavnom ne idu nasi, jer nase agencije ne rae tu regiju, pa se nadala da nikoga nece sresti :lol: mislim da joj se kosa na glavi digla kad je cula koliko ce u istom trenutku biti porodica iz bg i sa koliko komada dece  :lol:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

stacka

:lol:

Mi se radujemo odmoru, jos vise od kako smo skapirali da na udaljenosti od 40ak km u manje vise isto vreme cemo biti sa dve forumske drugarice :love32: , mojom sestrom i drugarima iz Aleksinog vrtica sa kojima se inace privatno druzimo :girl_haha:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

gasha

Mi u slicnoj kombinaciji idemo na zlatibor svake godine, i bude nam  :girl_in_love:
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Elanor

joooj :lol:
meni  je ideja o drustvu na odmoru super, dok ne moras nisakim da se dogovaras gde da idete, kada da krenete, kada da se jede i gde... ukoliko svaka porodica ima svoju organizaciju, a povremeno se poklapate i deca se igraju, divota :). nazalost, retko ko deli taj moj ideal zajednickog letovanja/odmorovanja :girl_sigh:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Margarita

Quote from: Elanor on March 16, 2014, 03:43:01 PM
meni  je ideja o drustvu na odmoru super, dok ne moras nisakim da se dogovaras gde da idete, kada da krenete, kada da se jede i gde... ukoliko svaka porodica ima svoju organizaciju, a povremeno se poklapate i deca se igraju, divota :). nazalost, retko ko deli taj moj ideal zajednickog letovanja/odmorovanja :girl_sigh:

ja delim :D ali tesko da cemo se nekad uklopiti za zajednicki odmor :girl_haha:

mi nekad ni sami sa sobom ne mozemo da se usaglasimo :rofl:

rafa

Quote from: Elanor on March 16, 2014, 03:43:01 PM

uh, pa naravno da se nista od toga ne dogovara, osim ponekad
svako ustaje,  ide gde I kako mu odogovara, pravi raspored po sebi, uklapate se po malo I gde odgovara

kad svi imaju takve polazne tacke I dobro se poznaju, milina  :innocent:

u suprotnom, verujem da je pakao
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

vrana

pa kad ide toliko ljudi, nije ni moguce da se prave blo kakvi grupni dogovori, a pre svega je nepotrebno
super je sto su sva starija deca uzrasta od 5-6 godina, vecina mladje ima 2-3, plus iud i dve bebe
e njima kkao ce da bude, to nemam pojma  :o
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.