Main Menu

Omiljene šolje za kafu

Started by janavi, May 17, 2009, 02:46:37 PM

Previous topic - Next topic

maxic

Jano divne su sve. Moja pok baba je imala servis za caj, kao solja na prvoj slici. Ako ne isti, vrlo slican. Ko zna gdje je to tetka sad razvukla, znajuci je vjerovatno je otislo u djubre. Sad si me podsjetila  :(
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

MissL

zar ti da me ubijes ovako :crycry:
Prva, druga, treca... divne su ti jano :girl_in_love:

Meni je bila dusevna hrana English Pot dok je bio na Terazijama :girl_in_love: Kakve predivne solje i bokale su imali, predivne. Mislim imaju i sad, samo su na Starom sajmistu, retko kad me put tamo nanese :(
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

maripoza

Quote from: janavi on November 11, 2010, 09:01:16 PM
i ova najposebnija od svih posebnih, danska, ćale doneo iz danske 12 komada, platio ih nenormalno nešto
kad sipate u nju vrelu kafu, za 30sekundi se ohladi toliko da može da se pije, šoljica je vruća, i onda ona dugo drži to vruće, i održava istu temperaturu kafe, keramička je, ali ima divan tanak rub ;)
Ovo bih znala kome da poklonim. :)
Old enough to know better, but too young to care.

emge

Jano, ja mislim da moji imaju ove prve roze.

Ja imam jedne divne, pozlaćene... iz njih samo ponekad pijem.
Trenutno obožavam jednu koja je došla uz neku kafu :)
Sjutra ću da vam pokažem ove prve :)

emge

Nadjoh medju slikama sa slave, pa shvatih da sam na ove šoljice mislila da liče na Janavine:

Unabebili

Jano, ne da su lepe  :love32:

Prva i druga su mi favorit  :girl_in_love:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

emge

Jano, nisu iste.. uporedjivala sam juče. Na mojima je trdjava pored kuća, na tvojima je kula. Ali liče jako :)

janavi

pa ni oblik im nije isti, ali su iz iste 'firme' ;)
mercedes je mercedes :P

dmi

Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

Glitter

Quote from: jackie on November 11, 2010, 09:14:45 PM
meni je skroz neobicno kad neko ima stare stvari
ja nemam nista
isto...i volim solje sa debljim rubom

nelly

Quote from: emge on November 11, 2010, 11:30:52 PM
Nadjoh medju slikama sa slave, pa shvatih da sam na ove šoljice mislila da liče na Janavine:

aaa :girl_in_love:  i moji su imali ovaj komplet -mama je jedno vreme na zidu držala taj komlet tacnica i uvek sam volela da se zagledam u njih ......na nasima su kočije  pod snegom ...kućica u daljini -tako nesto  :girl_in_love:
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

maxic

http://www.pier1.com/SearchResults/tabid/37/txtSearch/mug/Search/mug/List/0/Default.aspx

Nisu mi omiljene ali sam ih snimila danas kroz izlog. Mislim da ova zirafa ima malu ziraficu u solji, to mi je bilo bas interesanto.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

janavi

jao diiiiiivneeee su
al zebra :girl_in_love: :girl_in_love:
i ove
i ove

i ne umem da se zaustavim :crycry: