Main Menu

Tenis 2014

Started by Lani, January 13, 2014, 07:39:47 AM

Previous topic - Next topic

maripoza

Old enough to know better, but too young to care.

maripoza

Tjah. Bas se smotala do kraja, a islo joj je lepo pre toga.

Lani

Meni je potpuno promaklo da je Berdih izgubio  :blink: od Čilića.  :blink:
To je valjda juče bilo, pojma nemam.

maripoza

Jeste. A danas Serena ispala.

kalimero

:blink:
juce sam sve propustila, bili smo napolju ceo dan, danas moram da nadoknadim
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Danas ćeš teško da nadoknadiš, jedino ako budu reprize od juče pošto mečeva danas nema.

kalimero

jao nedelja? :wall: :lol:
ko da ja znam kad je koji dan :lol: :lol:

al mogu da vratim serenin mec da vidim..... :lol:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Pogledaj ga, čudan meč ali svakako uzbudljiv. Korne će već u narednom meču da izgubi, mislim da igra sa Bouchard.
Ni za Anu uopšte nisam optimista kako će da izađa na kraj sa Zlobinom.  :hm:

kalimero

evo, bez vracanja, na sk2 drugi set sereninog meca.....
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Idem i ja sad da gledam na miru pošto sam juče u jednoj sobi gledala tenis a onda trčkarala do druge da vidim šta se dešava u fudbalu.  :lol:

Jao ljudi, što je meni smešna ova Serenina mama.  :girl_haha: Koliko god da je uzbudljivo na terenu, ona stalno izgleda kao da će svakog trenutka da zadrema ili kao da bi radije bila kod kuće i mesila kiflice.  :lol:

kalimero

:rofl: da, da, i imam utisak da se svako malo rasteze i proteze, da ne zaspi :lol:

odgledah deo drugog i treci set, meni usput bilo?i zao serene, uopste nije licila na sebe, tj igra joj......a korne mi je uvek na granici simpaticnosti, nervira me dok igra ali posle se bas iskreno radovala da mi je popravila utisak :lol:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Xe

Od svega mi je najvažnije da je Ana preživela subotu, pošto sam je turila na naslovnu stranu  :turpija:   :diva:
Ostalo ne stižem, ne stižem da ispratim kako bih htela. Još je juče bio i MotoGP, to je moralo da se gleda, šta ću  :turpija:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

kalimero

sad gledam kubot-raonic, sto je smesan komentator koliko navija za crnogorca :lol: :lol: :lol:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Sreća pa završi Šafarova. Da sam čula komentatora još jednom kako kaže ŠafarŽova, mislim da bih gađala TV papučom.  :lol:
Sad će Ana.  :tenis:

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.