Main Menu

Tenis 2014

Started by Lani, January 13, 2014, 07:39:47 AM

Previous topic - Next topic

kalimero

Strickava izbacila i Voznijacki  :girl_haha:

Ajde Ana  :clap: :clap: :clap:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

maripoza

E pa bravo za Strickavu. :girl_haha:

Koji put vec prekidaju ovaj Anin mec? :hm:
Old enough to know better, but too young to care.

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Lani

maripoza

I to je jos ova pocistila u 3. setu. :hm:

senka

fascinira me iz godine u godinu ne zatvaranje krova (tamo gde ga ima)
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Lani

Quote from: maripoza on June 30, 2014, 06:28:47 PM
I to je jos ova pocistila u 3. setu. :hm:

Tako nekako.  :hm:
Ma odavno sam ja prestala da se nerviram zbog Ane, 3. set sam gledala kao da igraju Strickova i opet neka tamo Strickova  :lol:.

Vidim i da je Makarova ispratila Radvansku.

maripoza

Quote from: senka on June 30, 2014, 06:37:37 PM
fascinira me iz godine u godinu ne zatvaranje krova (tamo gde ga ima)

Ima na centralnom terenu i tamo ga zatvaraju. Na ostalima ga nema pa zato prekidaju meceve.

Lani, ja se uopste ne nerviram. Definitivno ove mladje preuzimaju, sad se vec izdvaja par njih koje su prilicno dosledne, u smislu da ne ispadaju u prvim krugovima nego doguraju blizu zavrsnice skoro na svim turnirima.

senka

Quote from: maripoza on June 30, 2014, 10:05:20 PM
Ima na centralnom terenu i tamo ga zatvaraju. Na ostalima ga nema pa zato prekidaju meceve.

i na centralnom prekudaju, to ne shvatam - zašto ne stave krov pre početka meča kada su svi uslovi za padavine?
ako se razumemo...
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Lani

Pozo ma znam, nego čisto i meni bilo čudno kako sam ravnodušno gledala taj meč.
Ovo za krov, meni nije jasno zašto, ako se jednom zatvori krov na Centralnom terenu, oni odmah trče da ga otvore čim stane kiša iako se neretko desi da posle dva sata ponovo krene da pada, pa opet jovo nanovo zatvaraj sve a to traje po sat vremena dok se ta ogromna skalamerija pokrene i zatvori. Čisto gubljenje vremena.

Lani

Quote from: senka on June 30, 2014, 10:12:48 PM
i na centralnom prekudaju, to ne shvatam - zašto ne stave krov pre početka meča kada su svi uslovi za padavine?
ako se razumemo...

Senka jednom je neki komentator objašnjavao da je Vimbldon open turnir a ne dvoranski i da je poenta da se igra na otvorenom, zato mu taj krov dođe samo kao nužno zlo. S te strane razumem da ga ne zatvaraju preventivno, mene samo buni zašto ga otvaraju kada ga već jednom zatvore za taj dan.

senka

pa dobro, al ne možeš na silu open turnir kad ti klima ne sarađuje
prekidaju igrače i dekoncentrišu
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Lani

Sad bi mnogi rekli, ali u tome je draž Vimbldona.  ;D Jbg, oduvek je tako, sve to igrači znaju, ne žalim ih ja mnogo  :lol: to im ide sve u rok službe. Pa i na RG koliko puta se desi da budu pauze zbog kiše a klima sto puta bolja od ove engleske.

kalimero

pa, jeste, ali na RG kisa pokvari 1-2 dana, a na W ne znam da l bude toliko dana bez kise......  :D
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Pa dobro šta predlažete, da se Vimbldon igra u O2 areni?  :rofl: