Main Menu

Tenis 2014

Started by Lani, January 13, 2014, 07:39:47 AM

Previous topic - Next topic

Lani

Eto... umesto novog legendarnog meča između N i F, rovovske borbe, borbe za svaki poen, agonije i ekstaze u pet setova itd itd imamo Nišikori/Čilić.  :rofl: :crazy:

kalimero

al zar to nije kosmicka pravda? imacemo dosadno zensko finale (serena u 2 seta ipak dobija) i jedno potpuno neocekivano musko finale gde nemamo pojma ko ce i sta da uradi  :rofl: :rofl:
i da.....i dalje mi je C totalno iritantan, tako da cu mentalno navijati za Japanca  :rofl: :rofl:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Ne verujem da ću ovo da napišem, ali u ženskom finalu ima da navijam za Voznjacki, muka mi je više od one leopardice. A muško finale me ič ne zanima. :ljut:

kalimero

Quote from: Lani on September 07, 2014, 10:29:14 AM
Ne verujem da ću ovo da napišem, ali u ženskom finalu ima da navijam za Voznjacki, muka mi je više od one leopardice. A muško finale me ič ne zanima. :ljut:
joj, obe su  :girl_wacko:

ma, necu uopste da navijam, samo cu da slusam u pozadini.....  :crycry:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

disco2000

A zasto vas ne zanima musko finale? :blink: pa bas bi bilo dosadno da su, opet, dvojica dosadnjakovica :lol: ...

Lani

:cigla:

Senka, oko 11 uveče po našem je žensko finale večeras.

senka

a muško posle..klasika
ništa, ostaje mi da buljim u dupeta ovih biciklista, alternativa su dupeta konja  :lol:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

kalimero

:rofl: :rofl:

a btw, zar muski nisu sutra?
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Sutra je muško finale, uvek je ponedeljkom.

senka

aaaa zaboravih
ponedeljak je njima prekosutra, imamo vremena i da odemo da gledamo uživo  :lol: no takmičari i nisu neki  :rofl:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

maripoza

Bogami, Cilic grabi ka tituli.
Meni je ovo finale ok, ja volim promene. :lol:
Samo..... ako se ovako nastavi, negodovacu sto su se pretvorili u zene. :rofl:
Old enough to know better, but too young to care.

Lani

Ma gde je OK finale, vidiš da smo mi ovde teniski snobovi. :diva:
Donji dom, da ne kažem niža klasa :lol: u finalu, kuda se to ovaj svet kreće.  :lol: :girl_haha:

Mirka

Ja sam baš pomislila kako smo nezahvalni.
Ovi sad (Hrvati, a mogli su biti i Japanci) padaju u nesvest od sreće zbog jedne gs titule, a mi se navikli pa nam sve živo smeta, te nije titula, te samo finale ili samo dve titule, nisu tri ili već neka kombinacija.
A nekad smo umirali od sreće kad Boba Živojinović uđe među prvih pedeset  :rofl:
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

Lani

Novak nas je razmazio. :lol:
Dobro, on je vanserijski talenat pa zbog toga, naravno da će Hrvati da se raduju kad je ovaj Indijanac osvojio titulu, verovatno ni njemu nije jasno kako. :rofl: