Main Menu

Brojsova terapija

Started by Beatrix Kiddo, January 22, 2014, 11:22:04 PM

Previous topic - Next topic

monochrome

bea, super :good:

ja sve vise naginjem ka presnoj prehrani...polako nabavljam neke gadzete...kod mene prosto prirodan proces ;)
ja se takodjer osecam savrseno na presnoj prehrani...kao da cu da poletim :girl_haha:
energicnija sam za 300% vise :rofl:
zeznut je B12...uzimam u tableti ;)
dobro je, a pogotovo ak' si zensko...B12 moze biti zahebana stvar, a nije bas da je % ljudi sa nedostatkom veci kod vegetarijanaca...eto npr, moja je baka na...kako kazu, najzdravijoj mediteranskoj kuhinji zavrsila na dozivotnim injekcijama...zavrsilo se gadno...

Beatrix Kiddo

Pa i ja sam citala da nedostatak b12 ne mora imati veze samo sa veganskom ishranom, vec valjda sa tim koliko ga dobro tijelo apsorbuje kad se unese...
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

veki

moja tetka je bila 42 dana na brojsu, dosta je smrsala i svakog od tih dana je imala dovoljno energije da setka, muva se, ali nije bila (mada mislim da su za to drugi razlozzi) da radi, ali opet rezultati joj nisu bili ocekivani te je otisla na operaciju, ali je tu i zavrsila svoje druzenje sa dr i odlucila da ostane pri brojsovoj hrani. Sada je tacno godinu dana, radila je analize gde su joj rekli da je sve ok, i da nema potrebe da ide na nikakve dodatne analize. Ono sto sam ja primetila je da su jj kosti postale krtije, te je imala prelom noge, ali i to je izbalansirala dodatkom kalcijuma jer njoj je ipak 60+ godina, pa je nedostatak tih nekih minerala i vitamina u kombinaciji sa genetikom ocekivan.
Takodje je smirenija, stalozenija
Ja sam lenja za ovakvu ishranu ali se divim svakome kome to polazi za rukom
Bea, Senka, svaka cast koji god da su razlozi, potrebna je velika volja

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

bubi

senka

dobro je jednom godišnje očistiti organizam, pa može i na ovaj način
još ako u nekoj umerenijoj verziji postane i način života - super

imam energije, manje mi se spava, osećam se poletnije
odolevam svemu što jedu moji, a prema slatkom imam baš blokadu
no, jedva čekam da pređem na  "hranu"
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

cici

Beatrix Kiddo

Meni presna hrana daje bas dosta energije.
Cajevi su me sad malo iscrpili (u knjizi i pise da tijelo bjelancevine crpi iz malignih celija, ali posto ih nemam, vjerovatno su zalihe nestajake), pa jedva cekam da ruckam malo salatica :)
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.