Da li imate masinu za susenje vesa?

Started by moki, May 17, 2009, 04:22:54 PM

Previous topic - Next topic

NenaS

Ni na mojoj para ne izlazi, voda se kondenzuje u posudu, ipak zovi servis...
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

Dawn

Moja je isto kondenz. ali nikad paru nisam videla. Ugreje se kupatilo ali to se resava otvaranjem prozora.

Deda

Ne vidi se para ni na mojoj ali se ugreje taj prostor, vlaga i budj, nemam prozor tu  :girl_cray:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Summer

Ja imam kondenz, nema.pare, skuplja se u posudu voda. Jednom mi je izlazila para, zvala majstore, a u stvari bilw.moja greska, nisam dibro namestila dole onaj filter. Proveri to, zovi servis. Ja je imam 7 god. Nikad ni vlage ni budji nije bilo u kupatilu.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Finalina

imala sam kombinovanu masinu (GE) u kupatilu bez prozora i nista nisam imala od problema ispravanja :think:

talas1

Masina je polovna i oduvali se me kad sam se pozalila.
Zategla sam sarafe na vratima, namestala  onaj dole  filter i bolje je.
Posuda bude puna vode ali me cudi sto duze susi.
Sve u svemu sad je dobro.

AnaK

Ima li još neko, osim mene, kombinovanu mašinu za pranje i sušenje? Isprobala sam danas nešto, pa da podelim ako ima zainteresovanih  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

Deda

Ne, alu danas mi he masina za susenje pomogla da haljinu koju sam kupila na Limundu i koja mi je kako kaze mm stojala kao dzak dovedem na moj broj  :diva:
Ajde pricaj za komb.masinu  :rofl:

AnaK

Skupila si je  :clap:

Moja mašina ima dve temerature sušenja - visoku, za ono što se otkuvava, i toliko mlaku da suši satima. Danas sam prvi put pročitala formulaciju da mašina zagreje tkaninu :lol: (uvek sam razmišljala samo o: suši) Te sam ubacila suv veš na visoku temperaturu sušenja, na 15-20 minuta, i postigla baš šta sam želela - ništa osim jedne jastučnice ne mora da se pegla, i ništa se nije skupilo. Stavljala sam manju količinu, mašinu opranog veša sam osušila iz 3x.
Janko 23.7.2002.

Deda

Extra  :clap:
Moram i ja moju da isprobam  :lol:

senka

Ja imam neki program za peglanje , ne znam sta radi, posle samo sve slozim i to je to
Ne funkcionise kod stoljnjaka, probala sam.i sa kockicama leda, nista bolje
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

AnaK

Razmišljam danas, 13 godina mi je trebalo da dođem do toga da je koristim umesto pegle  :wall: :wall: :wall:
Ali, bolje ikad nego nikad :sreca:
Janko 23.7.2002.

emge

A što je bitno da je kombinovana mašina?
Imam ja kombinovanu i skoro sam gledala onaj predlog sa kockicama leda i misila da probam :)

AnaK

Ma ja sam mislila da sve kombinovane imaju manje opcija za sušenje od samo sušilica. U tom smislu je meni eureka grejanje suvih stvari :lol: Znam da sušilica ima dovoljno opcija da pokrije sve temperature, pa računam nije potrebno dovijanje. Moja suši peškire/teksas. Taj blagi program po dva ciklusa, tj 4h suši par nekih drugih stvari, pa ga za sve ove godine upotrebih cirka 5 puta.
Janko 23.7.2002.