Mreza za/protiv komaraca i ostalih bubica

Started by dmi, May 17, 2009, 07:01:32 PM

Previous topic - Next topic

dmi

lepo vreme pa su i prozori otvoreni a kuca vecito puna nekih leptirica i bubica
probala sam sinoc da stavim onu mrezu za komarce iz DMa ali se traka odlepljuje i mreza spada
imate li predloge z aneku trugu mrezu ili da zovem majstora da mi napravi komarnike (mislim da se tako zovu)
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

Lani

Mi imamo komarnike i najtoplije ih preporučujem  :girl_smile:

Dada

Ja imam komarnike u Pg i prezadovoljna sam, zimus smo ih postavili i na moru  :innocent:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

disco2000

Za sada nam funkcionise ta traka zalepljena oko prozora i postavljanje mrezice mi ne pada tesko. Komarnike planiram, samo cekam finansijski povoljniji trenutak.

dmi

hm, znaci ne gine mi to
sad samo treba da iskopam gde mi je kontakt coveka koji mi je pre sto godina radio roletne i da ga zovem d ami napravi i komarnike
koliko to moze sada da kosta?

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

:ph34r:

Quote from: Dada on May 17, 2009, 07:05:38 PM
Ja imam komarnike u Pg i prezadovoljna sam, zimus smo ih postavili i na moru  :innocent:

jeste li ih pravili ili ima nesto gotovo.... mi smo probali jednom sa nekom mrezom ali nije pasovala...komarci su moji najveci neprijatelji :nokti:

dmi

marty, iz nekog razloga traka se odlepljuje
sve sma lepo oprala i osusila pre nego sto sam je zalepila ali se ona i dalje odlepljuje

Dada

Quote from: :ph34r: on May 17, 2009, 07:08:04 PM
jeste li ih pravili ili ima nesto gotovo.... mi smo probali jednom sa nekom mrezom ali nije pasovala...komarci su moji najveci neprijatelji :nokti:

Prve smo zatekli a druge sam samo izdala naredbu Nikoli i majstoru tako da pojma nemam  :-[ :D Mislim da moraju da se prave, ipak su razlicite dimenzije prozora. Mogu da pitam pa da ti javim, oces?
Cudi me da se Z nije sjetio da ih stavi :blink:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

:ph34r:

Quote from: Dada on May 17, 2009, 07:13:13 PM
Prve smo zatekli a druge sam samo izdala naredbu Nikoli i majstoru tako da pojma nemam  :-[ :D Mislim da moraju da se prave, ipak su razlicite dimenzije prozora. Mogu da pitam pa da ti javim, oces?
Cudi me da se Z nije sjetio da ih stavi :blink:

Ocu :clap:, al nije hitanje ... on nije tako kritican sa komarcima, a i ne zivi ovdje :) .. generalno nam raid resava posao, ali me nerviraju i ostale ckvrnje

A jesu li ti tvoji fiksirani ili mogu da se podizu

disco2000

Quote from: dmi on May 17, 2009, 07:08:49 PM
marty, iz nekog razloga traka se odlepljuje
sve sma lepo oprala i osusila pre nego sto sam je zalepila ali se ona i dalje odlepljuje
Ova mreza nije iz DMa... Cini mi se da se ROMA zove prodavnica gde smo kupili pre dve godine, prodaju farbe, boje, sve za krecenje...

dmi

hvala, naci cu najblizu prodavnicu
a jel traka ona na cicak, pa se mrezica nakaci na nju?

Dada

Quote from: :ph34r: on May 17, 2009, 07:18:10 PM
Ocu :clap:, al nije hitanje ... on nije tako kritican sa komarcima, a i ne zivi ovdje :) .. generalno nam raid resava posao, ali me nerviraju i ostale ckvrnje

A jesu li ti tvoji fiksirani ili mogu da se podizu

Mogu, nego kako  :innocent: Pitacu  ;)
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

disco2000

disco2000

Quote from: dmi on May 17, 2009, 07:36:10 PM
hvala, naci cu najblizu prodavnicu
a jel traka ona na cicak, pa se mrezica nakaci na nju?
Jeste.

irma

mi imamo komarnike i kunemo se u iste  :good: imamo one sto su kao roletna tj mogu da se podignu... al' ga objasnih  :-[ u svakom slucaju, fenomenalno izgledaju a i rade pos'o  :girl_smile:

edit: to otprilike izgleda ovako (ne mogu da se setim ko je nama ugradjivao)
http://www.trkulja-plast.com/index.php?option=com_content&task=view&id=10&Itemid=11
http://www.alsan-pvc.com/wsw/index.php?p=496

Ljubav koju dajemo je jedina ljubav koja ostaje u nama.