Main Menu

a mene interesuje :))))

Started by monochrome, March 04, 2014, 10:56:07 AM

Previous topic - Next topic

Finalina

sigurno ga koristiš za pečate :lol:

ma ja cu da se drzim asepsola :rofl:

Urbana

Quote from: kalimero on March 06, 2014, 09:07:46 PM
ja sam neoblagačica/kvakodržačica  :rofl:

a što se dlaka tiče, ne volim ih, i skidam svuda sem sa ruku, tu nisam i nikad ni neću, imam mnogo mladeža, pa ne bih da čačkam..... e, da, ne volim brazilku, i meni je aseksualna  :rofl:

tema je definitivno :nesvest:

Znaci ima jos kvakodrzacica :lol:

A i sto se dlaka tice i ja ih svuda skidam, ali sa ruku ne, ali moje dete bas po rukama najdlakavije.
Ne bojim se nacizma i terorizma imam strah o pomodarstva i primitivizma

nelly

I tako pita mene  mm sto se smejem toliko glasno  :rofl:
Ostao je bez odgovora naravno  :lol:
ne bi znao sta ga je snaslo  :lol:
Ja sam oblagačica i kvakodrzacica  :D
Pratim temu o devojcicama i uklanjanju dlaka .....
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

Finalina

jao na šta nam liči ova tema  :girl_haha:

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

rafa

Quote from: cici on March 06, 2014, 09:11:57 PM
:rofl: nemam nista da izjavim :rofl:

Ovako  :rofl:

A ako bas mora, ajmo bolje o Brazilian, stvarno nije mnogo bitno ko kako kaki I da li drzi I sta  drzi u javnim toaletima.  :lol:

Dakle, da vidimo konkretnije stvari.  :turpija:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

kalimero

Quote from: rafa on March 07, 2014, 08:06:38 AM
A ako bas mora, ajmo bolje o Brazilian, stvarno nije mnogo bitno ko kako kaki I da li drzi I sta  drzi u javnim toaletima.  :lol:

ali, draga, kad bismo saznale ove info bez ove teme  :rofl:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

nelly

Što bi se reklo
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

Finalina

nemojte konkretnije, ali nikako  :rofl:

Vila

ijao, nelly :rofl:
ako već treba da se izjašnjavam, polu-stojim :D

Brazilku imam već duuuugo, i mnogo je volEm :D
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Unabebili

malo da prosirite temu i na  :focus: :stinker:

:lol:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

monochrome

Lani

Vi niste normalne, čitam temu unazad i umirem.  :rofl:

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Glitter

Unazad u ovom slucaju noje dobar smer :lol:

dmi

meni samo nije jasno zasto je ova tema i dalje na otvorenom :rofl:

Quote from: AnaK on March 06, 2014, 07:51:40 PM
Ja nisam držala dete kad je prešlo neku kilažu, moja leđa to ne mogu da izdrže, a nisam sigurna ni da je baš neophodno. Treba stvari i racionalizovati. Uglavnom su od običnog 'pelir' papira. Ne sećam se da sam na drugačije nailazila.

uvek ubode srz :kiss1:

Quote from: Urbana on March 06, 2014, 08:15:09 PM
Ja se drzim za kvaku, tako sam i decu naucila, dok su bile male isle su u toalet za invalide uglavnom ( pravila sam se luda ) .... e doduse u Nemackoj su one WC solje sto se daske same ciste nakon nuzdiranja, pa smo tamo slobodniji....mada nekad mi bude vlazna daska pa opet ne sedam.

Nego dlake.....Monika hoce da na rukama skida dlacice ( stvarno ih je dosta za ruke ) ...ja je pitam da li je neko zezao...kaze nije jednostavno mi smeta.....ima ih i na nogama, ali kaze da to nije strasno i da njih nece da dira, ali da joj na rukama smetaju....vidim da i ona sama ne bi da ih dira....boji se da vise ne rastu...ali kaze da sama ne moze da ih gleda kad je u kratkim rukavima.

Razmisljala sam da kupim ovu spravicu za lasersko skidanje, ali nisam sigurna koliko je efikasna...da li neko ima iskustvo

http://www.bol.com/nl/p/rio-laserontharing-lahr2/9000000011849834/

Quote from: AnaK on March 06, 2014, 08:32:57 PM
Ja imam fantastično lično iskustvo sa laserom i IPL epilacijom  :girl_in_love: ali bih se raspitala kod dermatologa (ne komšinica i frizerki) oko preporuka u odnosu na uzrast. Neka od tih iskustava koja sam pominjala su od drugarice i njene dve ćerke (13 i 15 godina, npr), sve tri su oduševljene efektima. S tim što pretpostavljam da se sa nekim konsultovala, ali ne znam pouzdano.
ja ne bih koristila laser (i konsultovala bih ne samo dermatologa nego i endokrinologa) kod devojcica dokle god rastu i razvijaju se i hormonski status im je neuravnotezen.

Quote from: monochrome on March 06, 2014, 11:27:28 PM
svako jutro prvo prebrisem kvake, saltere, kompove, laptopove, telefone  :turpija:
pomisli samo koliko je kvaka i korpi i kolica koje je neko drugi pipnuo a ti ne mozes da ocistis? mani se djavolje rabote i digni noge na sto popi kafu za to vreme sto bi briskala svaki dan :rofl:

Quote from: AnaK on March 06, 2014, 11:44:56 PM
Jao, brate, opet počinjete natjecanje u OCDU :lol:
:rofl:
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen