Main Menu

a mene interesuje :))))

Started by monochrome, March 04, 2014, 10:56:07 AM

Previous topic - Next topic

Despina

kakav offtopic, izvini mono za sve su krive cipele  :girl_haha:
A, L, S

monochrome

ma samo izvol'te...ne marim :girl_haha: :kiss1:

i sama sam se to leto poradjala...bilo je zestoko cak i u uk :rofl:

Margarita

Quote from: Despina on March 04, 2014, 07:29:13 PM
kakav offtopic, izvini mono za sve su krive cipele  :girl_haha:

kakav topic takav i offtopic... napisala je samo da je interesuje :lol: pa sad nek cita  :rofl:

cici, nema sanse da se menjaju, ovaj mali vise nista od starijeg brata nece da nasledi
a stariji ne bi pipnuo nista sto je mladji obukao, obuo ili samo dodirnuo :crazy:
valjda tako pokazuju da se vole :lol:

cici

:rofl: jao ja to razumem :D desilo se par puta da su Sofijine cizme bile pri ruci a da sam morala brzo da izadjem, a obujem i ne vredi morala sam odmah da izujem a rodjeno dete :D i nije mi bilo gadno nije to, ne umem da objasnim ali nisam mogla.

Margarita

ma da, on je i inace takav... hrana, garderoba, peskiri, pribor za jelo, casa, solja... ako ti da nesto da gricnes moze ali da ti svojom rukom odlomi komadic :lol:

Glitter

Quote from: rafa on March 04, 2014, 01:33:07 PM
kakvi nogatija, pa mi smo generacija ja mislim (teodora je decembar 2002) I nosi 39-40  :(
aleks je 2005, sa 38-39
malac je 2005, 33.5 vec vise od godinu ipo, zimske 34

Glitter

Quote from: cici on March 04, 2014, 10:17:00 PM
:rofl: jao ja to razumem :D desilo se par puta da su Sofijine cizme bile pri ruci a da sam morala brzo da izadjem, a obujem i ne vredi morala sam odmah da izujem a rodjeno dete :D i nije mi bilo gadno nije to, ne umem da objasnim ali nisam mogla.
ja ne mogu tudju obucu, carape, maskaru, sminku generalno

dmi

Tesa i dalje 32-33 (1-2 us) , jun 2005 ima 30 kila cini mi se ne znam koliko je visoka ne mogu sad da je dizem ima temperaturu :rofl:
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

Lani

Za Tesu  :kiss1:

Iva 22 kg, januar 2006, broj cipela 30/31
Una 16.5 kg, septembar 2010, broj cipela 26/27
Ona će generalno biti krupnija i nogatija od Ive u svakom slučaju. Visinu nismo već neko vreme merili pa ne znam tačno.

monochrome

Quote from: Glitter on March 04, 2014, 11:11:01 PM
ja ne mogu tudju obucu, carape, maskaru, sminku generalno

pa gde's to....to i nisu stvari za menjazu...ja ni lak za nokte ne menjam (sad ce da me zgrome :lol: :lol: :lol:)...sminka, kreme, cesalj, snale...a posto vi znate da ja imam malo OCD, ili mozda malo vise, otkricu vam tajnu...ja imam fobiju od koristenja wc papira van kuce :-[ :lol: :lol: :lol:

cici

Mono snale :lol: za sta snale i gde ih tacno kacis :D

monochrome

Quote from: cici on March 05, 2014, 11:10:00 AM
Mono snale :lol: za sta snale i gde ih tacno kacis :D

ma to vise dete savetujem :lol: :lol: :lol:

Glitter

Quote from: monochrome on March 05, 2014, 09:48:51 AM
pa gde's to....to i nisu stvari za menjazu...ja ni lak za nokte ne menjam (sad ce da me zgrome :lol: :lol: :lol:)...sminka, kreme, cesalj, snale...a posto vi znate da ja imam malo OCD, ili mozda malo vise, otkricu vam tajnu...ja imam fobiju od koristenja wc papira van kuce :-[ :lol: :lol: :lol:
ja sam blagi ocd stiv je hardkor ocd da li mozes da zamislis nase odmore :lol:
Vucem jastuke, aleksinu posteljinu i mokri andrex :lol:
Ja svoj toalet papir nosim sa sobom :crazy:

monochrome

Quote from: Glitter on March 05, 2014, 11:17:03 AM
ja sam blagi ocd stiv je hardkor ocd da li mozes da zamislis nase odmore :lol:
Vucem jastuke, aleksinu posteljinu i mokri andrex :lol:
Ja svoj toalet papir nosim sa sobom :crazy:

takodjer draga, takodjer :lol: :lol: :lol:
nedavno smo kampovali 2 dana sa drugom...isli na neki seminar, pa kampovali u obliznjem kampu, fore radi :girl_haha:
dete nije islo...enivej...ovaj drug je hteo da me baci u obliznju reku sa kamenom oko vrata :lol: :lol: :lol:
kaze da sam trebala da imam vojnu karijeru, ali je ipak priznao da nikad nije imao komfornije kampovanje ili...nikad na kampovanju nije dobio keksic uz kafu, nikad nije imao posebne peskirice i salvete za svaku radnju, nikad se nije otrovao sa toliko antibac gelova, nikad nije imao fluffy fleece za spavanje, pa jos u pink boji i tako...a imali smo i toalet papir u 2 dezena, 2 multipaketa spuzvica u raznim bojama, pa kad god skuvamo kafu, a ja briskam reso :lol: :lol: :lol:

monochrome

cak sam nosila i one deke sa rukavima, pa kad caskamo uvece da nam bude udobno i prakticno :lol: