Main Menu

a mene interesuje :))))

Started by monochrome, March 04, 2014, 10:56:07 AM

Previous topic - Next topic

Glitter

ja sam stivu rekla da nisam camping material :lol:
On se i dalje nada da cemo nas dvoje u nekom momentu voditi svu decu na kampovanje (dok me namoli na listu cemo dodati i unuce :lol:  )

monochrome

ja obozavam kampovanje, ali moram dobrano da se organiziram :girl_haha:
md tvrdi da voli, ali bih ja rekla da ne voli :-X

Glitter

mrzim kampovanje :lol:
ja sam mu skoro kad smo proveli dan u Bathu u setnji, fotkanju, klopi rekla da sam city girl i da vise uzivam u setnji po gradu i casi vina uz rucak nego trazenju zbuna :lol:

monochrome

Finalina

kalimero

naslov je skroz odgovarajuci.....  :rofl:

:-X i ja vucem toalet papir sa sobom.....doduse, ne po gradu, ali gde god da putujemo....  po gradu vucem maramice  :girl_haha:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

monochrome

evo koliko moja ludost daleko ide...
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Glitter

kao mama decaka razuvericu te odmah i reci da oni umeju da bacaju vrlo daleko cak i kad su vrlo mali :lol:

monochrome

Glitter

moj ne kaki van kuce, cak ni u skoli

monochrome

a mo's i da me ignorises...ni' men' dobro :lol: :lol: :lol: :lol: :crazy:

monochrome

Quote from: Glitter on March 05, 2014, 05:17:58 PM
moj ne kaki van kuce, cak ni u skoli

ovo mogu da razumem...i dete mi je takvo, a i sama sam takva :turpija:

kalimero

aman, sta se iscudjavas, pa vodis ga u wc dok ne savlada.....a savlada cim shvati da mu je neprijatno da ide sa mamom u zenski wc, je l te, jer ja u muski nisam htela  :girl_haha:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

monochrome

ja inace ladno gibam u muski ak' je neka frka, a zenski pun, k'o sto obicno i jeste, jer prijateljice idu skupa i tako to :blink:
a nekidan me je jedna baka napala u zenskom...jedva se odbranih...mislila je da sam musko :crazy:
btw, ne desava mi se prvi put...jednom sam toliko uplasila jednu zenu, da nije mogla 5 min sebi da dodje...mislila je da sam neki manijak, pa se onda izvinjavala i tako...em' sam celava, em' visoka, ali imam dude bre...tu promasaja nema :girl_haha:
a kapiram da i to ne mora da bude znak, ali ja uopste ne izgledam, nit' delujem k'o musko...

AnaK

Quote from: monochrome on March 05, 2014, 04:57:48 PM

Janko 23.7.2002.