Main Menu

a mene interesuje :))))

Started by monochrome, March 04, 2014, 10:56:07 AM

Previous topic - Next topic

jel

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Hmm, mozda sam pogresila temu  :rofl:
My name is Luton, Robin Luton :lol:

Finalina

o lude li teme :rofl: 

i ne kapiram vas o kakvom ubacivanju pisete, kod decaka, malih, velikih ...  :crazy:  ... mislim, ne morate ni da mi odgovorite  :girl_haha:

pelene u petoj godini :nesvest:

Quote from: Glitter on March 06, 2014, 11:48:22 AM
Ma ja sa misljenja da ovde roditelji imaju vise problema da puste decu da se osamostale nego sto deca nemaju sposobnost
hoces reci da roditelji nemaju sposobnosti  :girl_haha:

meni je gore bilo da osamostaljujem zensko dete za toalet, u odnosu na musko....stalno sam ih vodila tj dugo je to trajalo... ma ne pitajte kako mi je bilo kada su krenuli u prvi razred, posebno zbog nje koja je tako mala da mi mrak pada na oči i sada kada pomislim na odlazak u wc ....

mladjani se susdrzava od velike nuzed van kuce, oduvek, ali oduvek... svaka mu cast kakav je i kako to moze, jos od obdanista je tako ( tek je u predskolskom nekoliko puta otisao)...potpuno ume da kontrolise gde hoce, a gde nece, ali bas voli kod kuce :rofl:

je li ovde bese i o dlakama ili je to na tricama ? :think: ... da pridodam i na tu temu nesto :lol:

Summer

slazem se sa finom, meni je mnogo gora tema odlazak zenske dece u wc  :nokti2:

moj sin isto, nikad van kuce, ali nikada  :)

a sta upada, sta ne upada, ne znam  :rofl:

a broj cipela, david sa 7 godina 32, a sara sa 5 29/30.
moj rodjeni brat 49.5. nadam se da mi nijedno dete nece povuci na ujaka  :nokti2:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

monochrome

pa kako ne razumete...kad decki idu da kake sednu na skoljku, jel tako...a gde sa misem? :rofl: :rofl: :rofl:
e sutra cu da obratim paznju kad mi dragi ode u klonju, ak' me pusti :lol:

monochrome

za dlake na trice, molim lepo, a nogati su izgleda svi ljudi BRE...jel :crazy:

jel

Meni je odlazak u javni mislim od restorana npr toalet sa zojom nocna mora
Ja je drzim iznad I 9tpadnu mi ledja  :crycry:
Sta vi radite, ooblazete, bris et e vlaznim maramicama pa onda?

Odlicna tema  :clap:

AnaK

Janko 23.7.2002.

Finalina

i mi drzimo decu, jel, otpadaju ledja i tako to...pa sve znate kako to izgleda...... ja nista to sa papirima, stitnicima, vlaznim maramicama, oblaganjem i sl... ja ne mogu to tako, ali stvarno ne mogu ....  sve dok nisu dovoljno porasli da su iznad šolje, bez sedenja, za sve nužde .... znaci, do skoro :lol:

moma

ja oblazem papirom solju i meni i njima i ne da im da ista pipaju rukama

jel

Hmm, dal su ti stitnici od obicnog papira ili ima od nekog tezecepljivog materijala
Meni je problem sto zoja ne moze da se opusti dok je drzim
I svede se na probanje vrsenja nuzde na svakih 15min, bezuspesno

AnaK

Ja nisam držala dete kad je prešlo neku kilažu, moja leđa to ne mogu da izdrže, a nisam sigurna ni da je baš neophodno. Treba stvari i racionalizovati. Uglavnom su od običnog 'pelir' papira. Ne sećam se da sam na drugačije nailazila.
Janko 23.7.2002.

AnaK

Zojče će za neki mesec u školu, tamo je sigurno neće držati, tako da - optimalizuj proceduru koju će i sama primenjivati :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Finalina

osim sto nisam mogla da ih pustim da sednu nisam htela prebrzo da ih (o)pustim oko tog samostalnog sedanja na wc solju, nesto nisam imala poverenja u to da ce bas lepo da prate i nauce to moje oblaganje :lol: pa nisam ni oblagala  :crazy: , ak se razumemo... mozda se trenutno najbolje razumem sa jel i mono, ali bas me interesuje kako radi vrana :girl_haha:  ....jbt kako luda tema  :rofl:

Zumbulica

Dugo sam drzala iznad solje, dok nisu naucile da oblazu papirom.
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Finalina

zumbi :friends:  ....... ovde imamo oblogačice i neoblagačice wc šolji :rofl: