Main Menu

najbolji ljubavni film ikad?

Started by monochrome, March 20, 2014, 02:32:23 PM

Previous topic - Next topic

rafa

Quote from: monochrome on March 22, 2014, 11:34:46 AM
ubedila sebe da to ne moze da bidne :rofl:

eh...i onda se pitamo sta ce nam parada...kad nece da prihvate normalno, moras nekako daa se uguras :dog:

Mono, meni parade nema veza sa ovim, zaista. Nije isto globalno I licno prihvatanje normalnog.

Ovde pricamo o krajnje licnom....pa zene zatvaraju oci pred krajnje ociglednim prevarama I svime, u fazonu 'meni se to ne moze desiti', a da ne pricamo o homo prevari.

Lani, znam da je razlicit mentalni sklop svakako.
Ali mislim da znam malo zena slicnih tebi, toliko snaznih I jakih u svim situacijama, koje imaju jak stav, tesko bi pravile kompromise I nikad ne bi dozvolile degradaciju licnog integriteta u bilo kom smislu, ni u najavi, niti bi se zavaravale nekim projekcijama u glavi I gubile vreme.  :kiss1:
Mozda Dada moze da ti stane na crtu, sa ovim preslisavanjem nocas.  :lol:

Salim se, ali stvarno mislim da ih je malo. I ovo je kompliment I neka vrsta divljenja svakako, da ne bude zabune.  :bighug:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Zumbulica

AnaK  :clap: Hvala  :kiss1:
Sad sam proverila program i Pink muvies repriziraju Broukbek veceras u 19h i sutra u 13h  :clap:

Moracu da pocnem da pratim ove Pinkmuvise  :girl_haha: izgleda da daju i odlicne filmove ....
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

martina

joj, big blue... gledala sve moguce verzije i cut-ove, vise puta  :lol:

ne toliko sto JA volim, nego meca - ronilac. i njegova raja... omg...  :lol:

tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Lani

Rafo, shvatiću kao kompliment.  ;D :kiss1:
Za mnoge životne situacije ne znam kako bih reagovala ali ovo da ne bih živela sa pritajenim homseksualcem (kog sam lično uhvatila na delu pritom), to mogu da potpišem naslepo.

Zumbi, hajde, baš me zanima i tvoje mišljenje.

emge

Lani, uvjek postoji šansa da je bi, i da vas voli oboje :lol:

monochrome

Quote from: rafa on March 22, 2014, 12:36:48 PM
Mono, meni parade nema veza sa ovim, zaista. Nije isto globalno I licno prihvatanje normalnog.

Ovde pricamo o krajnje licnom....pa zene zatvaraju oci pred krajnje ociglednim prevarama I svime, u fazonu 'meni se to ne moze desiti', a da ne pricamo o homo prevari.

ma salim se ja malo...naravno da nema ;)

quote author=Lani link=topic=3256.msg722482#msg722482 date=1395490752]
Rafo, shvatiću kao kompliment.  ;D :kiss1:
Za mnoge životne situacije ne znam kako bih reagovala ali ovo da ne bih živela sa pritajenim homseksualcem (kog sam lično uhvatila na delu pritom), to mogu da potpišem naslepo.

Zumbi, hajde, baš me zanima i tvoje mišljenje.
[/quote]

i ja...apsolutno, ali meni je akcenat na "uhvatila na delu", a s kim...uopste nije vazno...ja neumem da predjem preko takvih stvari, a sad, da li je to uvek dobro, ne znam...mozda i nije :rofl:

:clapping: zumbi :girl_haha:

monochrome

Lani

Kao da su ti cici i dmi davale časove.  :lol:

monochrome

na cici odmah pomislih, ali nesto nisam primetila dmi :lol: :lol: :lol:
:-X obraticu paznju  :girl_haha:

maxic

Quote from: emge on March 22, 2014, 01:29:56 PM
Lani, uvjek postoji šansa da je bi, i da vas voli oboje :lol:

Istina ziva  i sa :lol: i bez. 

Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

vojka

dama sa kamelijama
i velika ocekivanja (jedna od meni najlepsih ljubavnih pesama je pulp-like a friend  :girl_in_love:)
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

vojka

Quote from: vojka on March 22, 2014, 06:37:20 PM

i velika ocekivanja (jedna od meni najlepsih ljubavnih pesama je pulp-like a friend  :girl_in_love:)
mada je to mozda vise strast, nego ljubav  :think:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

Glitter

Setih se...volim Great expectations i Sliding doors

rafa

I ja isto kao I vojka I glit, Great expectations, ali to sam vec negde gore napisala  :lol:

I sliding door obozavam, mada ga ne bih svrstala u najlepse ljubavne, vise u romantic comedy  :love32:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Lani

Joj, meni on nije komedija...
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.