Main Menu

najbolji ljubavni film ikad?

Started by monochrome, March 20, 2014, 02:32:23 PM

Previous topic - Next topic

martina

gledam spisak

the way we were, of course

four weddings and a funeral mi je definitivno najbolja romanticna komedija, to su mi rijetko filmovi koje cijenim, ali ovaj bas obozavam

the graduate - super je film, samo meni ne bi pao na pamet kao ljubavni, al ok

lost in transaltion - u ovom filmu je gluma super, al mi prica nije nesto legla... ne bih ga svrstala u ljubavne

blue valentine - hocu da gledam

wild at heart - jao, to je super film

annie hall - naravno

ostale sam uglavnom gledala, nekoliko nisam
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

martina

Quote from: Lani on March 20, 2014, 03:40:45 PM
Martina, jao kad se setim svog oduševljenja kad sam ga prvi put gledala, pre jedno dvadesetak godina.  :girl_haha: :girl_in_love:

ja sam prije 10 dana gledala filmove cijeli dan, i ovaj je bio jedan od njih. ona scena u autu, na plazi mi je genijalna... volim john cusaca, vjerovatno jedan od najpotcjenjnijih glumaca, pored keanu reeves
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Lani

I ja njega volim, zapravo baš od tog filma datira moj crush na njega.  ;D

monochrome

Quote from: Elanor on March 20, 2014, 03:23:01 PM
meni prohujalo s vihorom uopste nije ljubavni film :think:

i ja cu se sloziti s mono, barem dok ne navedete nesto drugo sto sam gledala a da mi je u rangu , mozak mi je skroz blokiran.

a ja agri sa ovim :-[

moma

Unabebili

Kako vam bre to nije ljubavni film?  :think:
mislim kompaktan i viselojan, ali kroz ceo film ide ljubavna prica

Moj favorit za sva vremena je "Siesta", od muzike, glumaca, ludila u filmu, fotografije...
nigde greske nema  :love32:

https://www.youtube.com/watch?v=XngsdplfW08

Nije film koji je dopadljiv i lagan  :girl_haha:

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Lani

Otkud znam, ta nazovi ljubavna priča se provlači kroz ceo film ali je samo jedan njegov mali deo.
Kažem nazovi jer i dalje nisam ubeđena da je S volela R. ;D Zapravo, i on i ona imaju neke vrlo cinične i proračunate poglede na ljubav i uopšte na svoj odnos.

Elanor

naravno da ga nije volela. poprilicno nesimpatican lik, skarlet o'hara, nesposobna za bilo kakvo pravo osecanje, kod nje je sve uobrazilja
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Unabebili

Quote from: Lani on March 20, 2014, 07:08:41 PM
Otkud znam, ta nazovi ljubavna priča se provlači kroz ceo film ali je samo jedan njegov mali deo.
Kažem nazovi jer i dalje nisam ubeđena da je S volela R. ;D Zapravo, i on i ona imaju neke vrlo cinične i proračunate poglede na ljubav i uopšte na svoj odnos.

i ovo je vrsta "ljubavi" i to cesto prisutna kao osnova jednog odnosa

rekla bih cak, znacajno stabilnijeg i dugorocnijeg od onog koji se zaniva na cistoj, neproracunatoj emciji  :girl_haha:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Elanor

pa da, sponzorusa koja se udala za kontroverznog biznismena :girl_haha:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

disco2000

monochrome

Quote from: Elanor on March 20, 2014, 08:46:59 PM
pa da, sponzorusa koja se udala za kontroverznog biznismena :girl_haha:

viktor, sam i dzordz onda dodju nest' ko orwell :rofl: :rofl: :rofl:

martina

tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:

disco2000

The way we were sam gledala proslog leta, inspirisao me Seks i grad :girl_haha:

monochrome