Main Menu

najbolji ljubavni film ikad?

Started by monochrome, March 20, 2014, 02:32:23 PM

Previous topic - Next topic

Unabebili

xe, ti to neku kompliaciju napravila  :lol: :lol:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

emge

Quote from: rafa on March 21, 2014, 09:51:23 PM
Meni je BBM ostavio, secam se, bas snazan utisak.

Ali ga uopste ne bih svrstala u najlepse ljubavne filmove...ne znam gde da ga smestim.

evo ovako.

Mada meni ni ovo "plavo je najtoplija boja" nije predivan ljubavni film. Film mi se svidio, ali prije mi je o zbunjujućim osjećanjima jedne tinejdžerke, nego o pravoj zaljubljenosti :-[

Prije mi je Before sunrise divan ljubavni film.

Zumbulica

Quote from: Dacko on March 21, 2014, 10:48:13 AM
Već godinama mi je najdraži Prohujalo s vihorom, ali njega ste sve gledale pa još ispade da i nije baš ljubavni. :lol: Love Actually mogu da pogledam kad god naletim na njega na TV-u, ali ja sam slaba na polovinu glumaca iz tog filma - gledala bih ih u svemu.
Od novijih mi se mnogo dopao Never Let Me Go:
http://www.imdb.com/title/tt1334260/
I mora da starim strahovitom brzinom, ali u poslednje vreme su mi najljubavniji pogledi i gunđanja koje jedno drugom upućuju Džudi Denč i Džefri Palmer u seriji Kako vreme prolazi:
http://www.imdb.com/title/tt0105943/?ref_=nm_flmg_act_29
Love Actually je i meni mnog sladak i uvek mogu da ga gledam ponovo  :girl_in_love:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Zumbulica

Zumbulica

A meni je Engleski pacijent nekako preteran, preintenzivan  :think:
Sad se setih da sam plakala kao kisa posle Kuduza, nisam mogla da se zaustavim dugo  :crycry: Cela ta socijalna atmosfera, tuga i u svemu tome nesto kao ljubavna prica...

disco2000

Ma, sta vam je sa tim Engleskim pacijentom :lol: Kako mozete uopste ozbiljno tamo bilo sta da shvatite posle scene kad Kristin Skot Tomas lupi glavom u gredu :lol:

Vila

Big Blue je itekako ljubavni film - ona voli njega, a on voli dubinu - i dubina pobedi :girl_cray:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Unabebili

Tacno, Vilo  :girl_in_love:

Vilo, da se drzimo "Pepeljuge"  :girl_haha: to je valjda ljubavni skroz, bez primesa drugih zbivanja  :girl_haha:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Lani

Quote from: Vila on March 22, 2014, 10:31:27 AM
Big Blue je itekako ljubavni film - ona voli njega, a on voli dubinu - i dubina pobedi :girl_cray:

Da, ali meni je ipak u središtu prijateljstvo, nadmetovanje sa sobom, drugima, sa prirodom... Nekako mi nije ljubavna priča u prvom planu. :think:

monochrome

Quote from: AnaK on March 21, 2014, 10:19:04 PM
Da  :-[

ajde, ajde...pogledaj, pa javNi :rofl:

meni je neverovatno kako 2 strejt tipa to odglumise...svaka mi dlaka stajala uspravno...meni su nekako ljubavne scene u tom filmu tako stvarne, a prica tako...kako da kazem...kao da i nije prica...ne znam ni da objasnim bre :lol:

AnaK

Uh, ovako. Nisam ga ni odgledala do kraja, gledala sam do večere sa njenim novim mužem, kad ga je izbacila. Tu sam negde s njom osetila empatiju, izrazitu  :girl_haha: Prespor mi je film, intimne scene mi izazivaju baš pravu nelagodnost, mada su zaista urađene s merom i nisu eksplicitne. Sve u svemu, pejzaži među ovcama su predivni, sve ostalo mi baš nije leglo.

Izgleda da je meni neophodno da se s nekim likom identifikujem  :-[
Janko 23.7.2002.

monochrome

Quote from: AnaK on March 22, 2014, 11:04:21 AM
Uh, ovako. Nisam ga ni odgledala do kraja, gledala sam do večere sa njenim novim mužem, kad ga je izbacila. Tu sam negde s njom osetila empatiju, izrazitu  :girl_haha: Prespor mi je film, intimne scene mi izazivaju baš pravu nelagodnost, mada su zaista urađene s merom i nisu eksplicitne. Sve u svemu, pejzaži među ovcama su predivni, sve ostalo mi baš nije leglo.

Izgleda da je meni neophodno da se s nekim likom identifikujem  :-[

pa vidis da si se identifikovala sa mladom :rofl:

a znas je u meni izazvalo vecu nelagodnost...to sto je mlada dama tipu zaista zena, devojka u RL (nisam sigurna da'l je tada bila, ali moguce da je od tada :think:), a on uspeo da odglumi vecu strast sa jake-om...ma znam, znam...film je to, ali prevrce mi se ta misao po glavi :lol: :lol: :lol:  :wall: :dog:

AnaK

Neke odnose je bolje ne znati unapred :lol:
Janko 23.7.2002.

monochrome

Lani

Ja mislim da su se njih dvoje na snimanju tog filma baš upoznali i smuvali.
Kako je on bio talentovan i dobar glumac, kakva šteta...  :(