Main Menu

najbolji ljubavni film ikad?

Started by monochrome, March 20, 2014, 02:32:23 PM

Previous topic - Next topic

rafa

I ja sam osecala uzasnu empatiju sa njegovom zenom. :friends:
To mi je inace jedan od vecih tripova, da jednog dana ne dozivim da sam bila udata za geja koji to shvati u svojim pedesetim.  :lol: Mislim, sa ovim mojim nema sanse, ali nikad se ne zna.  :lol:

Salim se, ali dosta se prica o tome kako je tesko ziveti in the closet godinama I decenijama, I kako oni smognu snage da iz toga izadju....ja se uvek nekako solidarisem sa zenama I zamisljam koji je osecaj znati da si godinama bio u braku/vezi sa nekim ko je bio fejk....kome sva vasa strast nista nije znacila, ili bar ne u meri u kojoj si ti dozivljavala da jeste, I da su mu misli bile na nekim drugim talasima...
A da ne pricam o ljubavi, koja tu svakako postoji I sa njegove strane, ali je verujem na nivou bratske ljubavi, postovanja prema zeni koja ti je izrodila decu. :crazy:

TE tako BBM dozivljavam kao tesku tragicnu dramu jednog fejk procerdanog zivota, I uzasno mi je mucna ne zbog njihove nikad ostvarene I kompletne ljubavi, nego zbog tih silnih proceradnih zivota - pre svega zene, zatim njega pa onda nadalje.

Njihove ljubavne scene me, moram priznati, nisu posebno ni dotakle niti uzbudile u bilo kom smislu.  :-[ Niti su mi bile aprijatne.  :lol:

Pasnjaci, ovce, livade...milina  :girl_in_love:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

monochrome

Quote from: Lani on March 22, 2014, 11:16:15 AM
Ja mislim da su se njih dvoje na snimanju tog filma baš upoznali i smuvali.
Kako je on bio talentovan i dobar glumac, kakva šteta...  :(

jeste :girl_cray:

nego...valjda mu je bilo zao sto ju je toliko povredio u filmu, pa se smuvali for real :girl_haha: (joj jesam bezobrazna)

AnaK

Rafo  :kiss1:

Quote from: rafa on March 22, 2014, 11:18:02 AM
TE tako BBM dozivljavam kao tesku tragicnu dramu jednog fejk procerdanog zivota, I uzasno mi je mucna ne zbog njihove nikad ostvarene I kompletne ljubavi, nego zbog tih silnih proceradnih zivota - pre svega zena, njega I ostatka.

E, hvala, ovo pokušavam da formulišem od noćas  :good: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

rafa

Odlican glumac zaista I odlicna gluma...a mono kako su dva strejtasa mogli...pa bas zato sto su odlicni glumci  :lol:
10.12.2002.
19.05.2005.

monochrome

ah rafaela...ja vrlo mogu da se poistovetim sa glavnim likovim, na vise nivoa...

Lani

Ja sam prestala da osećam empatiju prema njegovoj ženi onog trenutka kad ih je prvi put videla da se ljube i prećutala.
Sama je kriva što je posle terala godinama u takvom braku, još razgovarala sa njim o trećem detetu, helou... :fool:
Na kraju su se svakako razveli, mogla je sebe da poštedi godina frustracija i usamljenosti i svih ostalih osećanja koja idu sa saznanjem da si udata za nekog ko voli nekog drugog.

rafa

Svakako da mozes I ti I sigurno jos milioni ljudi, pa sve nas 'gadja' I radi nesto drugo.  :kiss1:
10.12.2002.
19.05.2005.

monochrome

Quote from: Lani on March 22, 2014, 11:22:12 AM
Ja sam prestala da osećam empatiju prema njegovoj ženi onog trenutka kad ih je prvi put videla da se ljube i prećutala.
Sama je kriva što je posle terala godinama u takvom braku, još razgovarala sa njim o trećem detetu, helou... :fool:
Na kraju su se svakako razveli, mogla je sebe da poštedi godina frustracija i usamljenosti i svih ostalih osećanja koja idu sa saznanjem da si udata za nekog ko voli nekog drugog.

:good: isto razmisljam, ali moramo da uzmemo u obzir i tu sredinu...valjda su zbog toga svi i ziveli tako, ali ja ne bih rekla laz...ziveli su oni svi istinu, ali drugima njihova istina nije bila dostupna, ak' pravim ikakav smisao :girl_haha:

monochrome

rafi :kiss1:

mene ni ta konkretna borba nije zaobisla ;)

Lani

Shvatam ja, mala zatucana sredina, sramota, bla bla, verovatno ga je i volela pa i zbog toga nije imala snage da ga otkači ali opet je ishod bio isti po nju, svakako su se razveli na kraju.

monochrome

jesu...mislim da je verovatno veliki shok kad tako neke stvari saznas na takav nacin...mislim, meni tu nikakvu razliku ne cini ni da ga je videla da se ljubi sa zenom, ali kapiram da mnogim zenama bi...

Lani

Pa i sada bi bi big dil da vidiš muža kako se ljubi sa drugim frajerom a kamoli u onoj vukohebini šezdesetih godina prošlog veka.

rafa

Jeste, ali ne priznaju niti shvataju sve zene 'na keca', a jos manje tako brzo donose odluke ako su sa nekim koga vole. I mnogo banalnije stvari i klasicnije prevare. Treba vremena da se prodje faza zatvorenih ociju, pa shvatanje, pa borba da li moze da se promeni, pa prihvatanje...i tek onda valjda odluka.

A da ne pricamo o ovoj prici gde je onda i tamo u to ipak bilo tesko poverovati, odmah i sada.
10.12.2002.
19.05.2005.

Lani

Nisam mislila da je trebalo da ga ostavi kad ih je prvi put videla, da mu spakuje stvari i teatralno mu izbaci kofer kroz prozor ali da je nešto trebalo da kaže, da stavi do znanja da zna, to svakako.
Moj mentalni sklop to ne razume ali svakako je u startu drugačije naštelovan od njenog pa valjda onda zato i ne mogu da razumem.

monochrome

ubedila sebe da to ne moze da bidne :rofl:

eh...i onda se pitamo sta ce nam parada...kad nece da prihvate normalno, moras nekako daa se uguras :dog: