Main Menu

Dodjite na veceru

Started by Unabebili, March 22, 2014, 07:52:26 PM

Previous topic - Next topic

moma

nemam pojma, nesto mi se cini da bi mi se svidio ukus ananasa i neceg slanog :rofl:
to ja za svoju dusu :)

Unabebili

kreker, prsut, mali list sira, parcence ananasa

ili obari belo pilece , pa na kockice, drobljen kikiriki, zelena salata, malo kockica anannasa i kockica prepecenog hleba
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

moma

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

senka

Una ja ne moram ovo da komentarišem...još uvek slušam priču o jagodama sa šlagom
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Unabebili

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

dmi

una duso mrzim te zbog ovog kesten pirea :cigla:
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

Unabebili

nisam znala da volis
eto nama sledeci put kad dodjes povoda da posedimo kod mene  :love32: :kiss1:

dmi

Quote from: Unabebili on March 24, 2014, 11:16:16 AM
nisam znala da volis
eto nama sledeci put kad dodjes povoda da posedimo kod mene  :love32: :kiss1:

ahahahha ko da nama treba povod :rofl: :kiss1:
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

Unabebili

svaki povod je dobar povod  ;) :bighug:

maxic

Nista mi nije ovo trebalo da otvaram! Divno sve izgleda.

Moji gosti su mnogo dosadni, obicno s d djecom, pa se to svede na pizze, paste i lazanje.
Nekad neka piletina,  u sosu od meda i narandzi vina, zato sto se moze unaprijed pripremiti pa poslije samo ubaciti u rernu, rostilj ljeti klasika.

Imam nekoliko umakalica koje su obavezne , koje svi vole to uvjek imamo uz grickalice.
Za otvorenije goste imam pite, proje i razno. Korpice sam nekoliko puta pravila, ali kupovne, pa punila svim cim sam imala. Svidjaju mi se ove ideje, dopisujte.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Glitter

Ja ovde imam publiku koja se raspameti pasuljem a opet imam publiku koju je tesko zadovoljiti( ja im odvukla ajvar i ljutenicu oni kazu chilly dip :crazy: za slatko od sumskih jagoda kazu dzem, pa jebem mu majku :crazy: )

maxic

Quote from: Glitter on March 24, 2014, 10:35:00 PM
Ja ovde imam publiku koja se raspameti pasuljem a opet imam publiku koju je tesko zadovoljiti( ja im odvukla ajvar i ljutenicu oni kazu chilly dip :crazy: za slatko od sumskih jagoda kazu dzem, pa jebem mu majku :crazy: )

Navici ces :lol:  pa ces tacno znati koga cime da posluzis.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Zumbulica

Quote from: Glitter on March 24, 2014, 10:35:00 PM
Aaaaa  :crycry:
:lol:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

monochrome

joj glitt :girl_haha:

znas sta su meni jedno vreme trazili...da im napravim cuvenu kroejsn pastu...pasta sa obicnim paradajz sosom i puno origana :lol: :lol: :lol:

dragi obozava corbast pasulj, a gravce ne voli...ajvar je dobrano savladao sta je, a sta nije :lol: ali ima odredjeni koji voli...ne voli npr. podravkin blagi...
bakinu tajnu moze da proguta sa teglom...