Main Menu

Dodjite na veceru

Started by Unabebili, March 22, 2014, 07:52:26 PM

Previous topic - Next topic

monochrome

pravila sam proje i pite...razne...krompir, bundeva, kupus, spinat...pica pite...rusku salatu, pa meksicku, pa korpice punjene raznim salaticama...punjeni paradajz sa ljutim sosom (nest' ko urnebes)...cenim da je svakom nesto bilo po volji, ali nikom sve :lol:
cini mi se da vise vole nest' konkretno...pasta, musaka, pasulj, lazanja, pastirska, snicle/kobaje, krompir i salata...uz sve garlic bread :hm: :rofl:

Deda

Juce sam kupila sremus , pa mi jedna žena na pijaci kazala za super salatu 'sir, kuvana jaja i sremus, napravila sam, odlicno  :clap: , pa eto vam predlog kad vam dodju gosti na veceru  :lol:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Unabebili

ja pravim isto  salatu od sremusa ovako:

1 pavlaka ili 200 g sira , sitno seckan sremus, kuvana jaja, a nekad dodam  i paradajz

i na to dodom proju ili onau brzu pogacu i kugle kajmaka poredjane na drvenu dasku
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

rafa

Quote from: maxic on March 25, 2014, 02:32:14 AM
Navici ces :lol:  pa ces tacno znati koga cime da posluzis.

Ovako  :innocent:

Bas retke Kiprane I Grke, a zapravo najvise jednu dragu Rumunku I moju Gruzijku, nudim nasim specijalitetima donesenim iz domovine ili tamo improvizovanim :lol:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Lani

Meni je sremuš najbolji u kombinaciji sa običnom zelenom salatom i iseckanim mladim lukom, plus naravno sirće, ulje ili balzamiko... ko šta već stavlja u salate. Tako pravi moja sveki pa sam onda i ja počela tako.
I uvek može da se isecka i ubaci u pitu sa sirom, proju i sl. da malo oboji.

nelly

mm u poslednje vreme sprema pihtije kada se gosti najave
pocne danas za sutra
ja ih ne jedem ali vidim da se ljudi odusevljavaju
jer ne ocekuju cisto meso
naravno tu su salate od rukole-sira-dinje-piletine
ovih dana je šparoga aktuelna-skuva se ,skuvaju se jaja ,kada se prohladi izmesaju se +ulje I sirće/zacini naravno po ukusu
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

Glitter

Quote from: monochrome on March 25, 2014, 11:50:07 AM
joj glitt :girl_haha:

znas sta su meni jedno vreme trazili...da im napravim cuvenu kroejsn pastu...pasta sa obicnim paradajz sosom i puno origana :lol: :lol: :lol:

dragi obozava corbast pasulj, a gravce ne voli...ajvar je dobrano savladao sta je, a sta nije :lol: ali ima odredjeni koji voli...ne voli npr. podravkin blagi...
bakinu tajnu moze da proguta sa teglom...
klinci od majke sad traze Aninu pastu (tesko im da izgovore Dragana)...a Anina pasta je sa domacim sosom  od paradajza :crazy:
Stiv obozava sve sto ja skuvam, kaze da mu je musaka malo dodgy :lol:
pasulj u svakom obliku, cak je naucio da kuva corbast kad ja nisam tu. Mamina ljutenica je apsolutni hit, bakina tajna moze da prodje :lol: sve ostalo ne valja

monochrome

Quote from: Glitter on March 25, 2014, 02:13:08 PM
klinci od majke sad traze Aninu pastu (tesko im da izgovore Dragana)...a Anina pasta je sa domacim sosom  od paradajza :crazy:
Stiv obozava sve sto ja skuvam, kaze da mu je musaka malo dodgy :lol:
pasulj u svakom obliku, cak je naucio da kuva corbast kad ja nisam tu. Mamina ljutenica je apsolutni hit, bakina tajna moze da prodje :lol: sve ostalo ne valja

da, da...i moja pasta je sa domacim sosom..ono, izdinstam malo luka, a nekad ga ubacim celog, pa posle izvadim...paradajz, so, biber, origano, mozda i malo belog luka...kuvano lagano, a duze...pasta al dente...ma svekici se prvi ubise :girl_haha:
dodgy :lol:
ma ovi britanci bre navikli da im sve klizi...ovaj moj ak' nema neki sos il' barem casa vode, odma je suvo i odma se gusi :lol: :lol: :lol:

Glitter

kriminalni su sa sosovima :lol: slazem se, mada totalno traumirani indijskom kujnom a fala bgu tu sve zacinjeno i umoceno

monochrome

Quote from: Glitter on March 25, 2014, 03:54:24 PM
kriminalni su sa sosovima :lol: slazem se, mada totalno traumirani indijskom kujnom a fala bgu tu sve zacinjeno i umoceno

:rofl:

AnaK

Janko 23.7.2002.

monochrome

ja sam se najela mesa sa vocem ijha ha :rofl:
moja mama obozava ananas sa mesom, a ovde se tradicionalno servira uz svinjsku sunku...gammon...
onda sos od brusnica uz curetinu, pa sos od jabuke sa svinjetinom...

sa sirevima sa jela grozdje, a nisam neko drugo voce...

luk i banana...hmmm...mozda i probam :girl_haha:
jela sam plantain i luk, ali to nije nist' novo...

Glitter

Ja sam jela u Normandiji pacetinu sa jabukama, al to je Normandija oni trpaju jabuke u sve :crazy: