Main Menu

Vijugarenje!

Started by itacka, May 17, 2009, 10:17:28 PM

Previous topic - Next topic

maripoza

Zena kupi nove cipele, zatim ode na posao i pogine. Sta se desilo?
Old enough to know better, but too young to care.

Kafica

Quote from: maripoza on May 18, 2009, 11:30:12 AM
To je sve? Hiljadu mi varijacija pada na pamet.... od saobraćajki zbog zaglavljene štikle do klizanja.... Znaš li ti šta sve može da se desi u cipelama :lol:
Ana 25.10.2004.
Zakon o održanju energije :girl_smile:

maripoza

Poginula je radeci svoj posao. Treba, dakle, krenuti od toga cime se bavi. A nije joj se stikla polomila, nije pala i tome slicno.

janavi

stjuardesa, srušio se avion
nema veze sa novim cipelama ;)
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

maripoza

Ne. I ima veze sa novim cipelama.

emge

Našla sam odgovor, ali neću da pišem nije fer :D

Dodaću pitanje iz 3. osnovne :lol:

Dječak, 2. osnovne, živi na 15 spratu solitera. Ide liftom do 10-og, pa posle stepenicama. Zašto?

maripoza

Ne moze da dohvati dugme za 15. sprat?

Napisi odgovor, sta ima veze sto si ga nasla. :)

stacka

Quote from: maripoza on May 18, 2009, 11:30:12 AM

Zena radi u cirkusu sa bacacem nozeva,imala je vise potpetice na novim cipelama i noz je pogodio u glavu.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Kafica

Neću da se igram :girl_cray: Vi sve guglate  :girl_sad: To nije vijugarenje :-\
Ana 25.10.2004.
Zakon o održanju energije :girl_smile:

maripoza

Quote from: stacka on May 18, 2009, 12:10:40 PM
Zena radi u cirkusu sa bacacem nozeva,imala je vise potpetice na novim cipelama i noz je pogodio u glavu.

:clap:

Ja ne guglam, nego vecinu ovih pitalica znam od ranije.
Jedino sam o onim kuglicama morala da razmisljam i da rasclanim sve mogucnosti koje mogu da se pojave.

maripoza

Dok Stacka ne postavi pitalicu, evo jedne koju bi Kali trebalo da ume da resi :D :

Covek u restoranu narucuje kafu. Kad mu je konobar doneo, covek vidi muvu u kafi i zatrazi od konobara da mu donese drugu kafu. Konobar je donosi, covek uzme gutljaj i ponovo pozove konobara da mu kaze da mu je vratio istu kafu, umesto da mu donese novu. Kako je on to znao?

stacka

Tri prijatelja su iznajmila hotelsku sobu i platili po 10 dolara svaki. Soba je kostala 25 dolara umesto 30 dolara tako da je vlasnik hotela poslao radnika da vrati momcima 5 dolara. Svaki od prijatelja je uzeo po 1 dolar i dali su radniku 2 dolara za njegovu uslugu.
Sada:
Svaki od prijatelja je platio po 9 dolara za sobu.
Ukupno 27 dolara.
Radniku su dali 2 dolara.
To je 29.

Sta se desilo sa jos jednim dolarom?
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

emge

Quote from: maripoza on May 18, 2009, 12:29:37 PM
Dok Stacka ne postavi pitalicu, evo jedne koju bi Kali trebalo da ume da resi :D :

Covek u restoranu narucuje kafu. Kad mu je konobar doneo, covek vidi muvu u kafi i zatrazi od konobara da mu donese drugu kafu. Konobar je donosi, covek uzme gutljaj i ponovo pozove konobara da mu kaze da mu je vratio istu kafu, umesto da mu donese novu. Kako je on to znao?

Stavio je so u kafu prije nego ju je vratio?

maripoza

Quote from: emge on May 18, 2009, 12:40:38 PM
Stavio je so u kafu prije nego ju je vratio?

Moze i tako da se posmatra. :D
:clap:

Zapravo, zasladio ju je pre nego sto je primetio muvu, pa je po tome sto mu je i druga kafa bila slatka znao da je to ona ista.

@Stacka
i ovo tvoje je stari fazon  :-[, ali mislim da sam dovoljno uzurpirala temu, pa odgovor prepustam drugima. :D

emge

Quote from: stacka on May 18, 2009, 12:37:01 PM
Tri prijatelja su iznajmila hotelsku sobu i platili po 10 dolara svaki. Soba je kostala 25 dolara umesto 30 dolara tako da je vlasnik hotela poslao radnika da vrati momcima 5 dolara. Svaki od prijatelja je uzeo po 1 dolar i dali su radniku 2 dolara za njegovu uslugu.
Sada:
Svaki od prijatelja je platio po 9 dolara za sobu.
Ukupno 27 dolara.
Radniku su dali 2 dolara.
To je 29.

Sta se desilo sa jos jednim dolarom?

Nije 27+2, nego 27-2 = 25 dolara- toliko košta soba :D