da li bi se preselili zbog karijere vasih partnera i da li bi oni zbog vase?

Started by monochrome, April 04, 2014, 10:28:19 AM

Previous topic - Next topic

Summer

Quote from: Lani on April 04, 2014, 08:48:42 PM
Ne bih volela, prezirala bih svaki dan takvog aranžmana, kolika god da je materijalna satisfakcija.
Neke stvari se ne mogu kupiti novcem, tipa da ne možeš da gledaš svoju decu kako odrastaju (ako pretpostavimo da je muž taj koji je odvojen od dece, što je uglavnom slučaj).

ovako.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

veki

Ja sam se zbog mm vratila, on nije tip koji bi mogao da zivi negde, jako tesko podnosi i ova njegova cesta putovanja, a opet svakog vikenda je kuci. Ja  sam od onih gde me bacis snaci cu se, samo da ima ljudi oko mene i da imam sta da radim. Cesto mi je jako zao sto sam se vratila.

On ne zeli ni da razmislja o tome da bi mogli da odemo bilo gde izvan ovog naseg sela :lol:

senka

Mi smo jednom pristali na razdvojen zivot, bili smo prinudjeni...na kraju je ispalo drgacije daleko povoljnije po nas. Kad muka natera nema mnogo biranja.
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Lani

Ma dobro naravno, ako je neka baš teška situacija onda pravimo kompromise koje inače ne bismo. Ipak je ova tema, za mene barem, u domenu šbbkbb, ni ne razmišljam nešto ozbiljno o tome.

Unabebili

Ne bismo se odvajali, ma ko od nas da mora da menja posao i mesto prebivalista.
A  pratili bismo se i napustali svoje poslove, ako bi onaj drugi dobio dobar posao u pristojnoj zemlji.

Da se bas zaglibi toliko, pristali bi samo na eventualno par meseci da se odvojimo,
a i to samo u svrhu toga da ono koje je otislo stvori elementarne uslove za dolazak ovog drugog.

Anak, ovo za zene i brakove  mreplovaca, gresis, sinko, gresis...salon delim sa zenom moreplovca, svedok sam bas teskih momenata  :girl_sad:

Ovde sam nekako najbliza Dadinom i Laninom stavu  :good:

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Glitter

Dada

Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

monochrome

meni ni u teoriji...mi volimo da provodimo vreme zajedno...da idemo svuda zajedno...jos nam uvek nije dosadno :lol: :lol: :lol:

Dada

Dobro de, vi ste jos freski :girl_haha: Ja vrlo cesto kazem ovom mom da jedva cekam da mu vidim ledja i da odmorim ali kad stvarno ode ugrizem se za jezik vrlo brzo ;D
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

Finalina

e ne bi mi sada smetalo da ceznem za mm preko sedam brda i sedam mora u nekim super blagodetima, ali ni malo :rofl:

Dada

Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

monochrome

Finalina

monochrome

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama