Main Menu

DETOX diet

Started by Lukina mama, May 12, 2014, 06:16:51 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

:bighug: :kiss1:

Probaj zamenu za kafu od ječma, ili kakao.  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Lukina mama

kakao ne pijem, kafu od jecma..nisam probala, videcu ako ti ima ovde

ali cim sam popila kafu, smanjio mi se bol...i dalje je prisutan, ali podnosljivo, ono sinoc....katastrofa  :girl_cray:
Luka ,09 April 2005

disco2000

Praslin

Poslala  :kiss1:

Nista stigla ni da pogledam, a baš me zanima  :good:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Glitter

Mooshema je napisala odlican tekst na temu detox dijeta nakon onog nesrecnog slucaja sa Pičiz Geldof

Lukina mama

Quote from: Glitter on May 13, 2014, 06:03:25 PM
Mooshema je napisala odlican tekst na temu detox dijeta nakon onog nesrecnog slucaja sa Pičiz Geldof

daj link ako nije problem :)

jao jesto disco kafa teska droga  :crazy:

ja sam se odlucila zbog zdravstvenih razloga, zbog mojih glavobolja i ne bih nikada ovako mogla da se hranim, mislim  da izbacis sve.....nego da vidim kako cu se osecati :D

pocetka ne obecava mnogo  :crazy:
Luka ,09 April 2005

Elanor

Quote from: disco2000 on May 13, 2014, 05:56:25 PM
Kafa je teska droga :girl_sigh:
i ja sam zavisna.
kakao ne pomaze, ne pomaze ni koka kola, nema teorije da pomaze ni bilo kakva zamena.
ako ne popijem kafu do podneva, sledi tri dana jezive glavobolje, nema izuzetka.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Lukina mama

hvala zumbi  :kiss1:

ovo sto sam ja citala , i sto pokusavam da realizujem nije o tim vocnim sokovima i slicnim smoothies.

ja jedem meso, povrce, voce jedino ujutru ali sam osetila juce takvu slabost da ne mogu da vam opisem....

necu jesti slatkise, ali ne mogu sebi da dozvolim da idem na posao i da se onako osecam...nisam sposobna ni za sta...

zanimljiv tekst u svakom slucaju :) 
Luka ,09 April 2005

Glitter

Ja sam videla samo naslov pa sam se setila. Nisam zalazila u rezim ishrane ali rekla bih da je kod tebe  naglo smanjenje unos kalorija i kafa na koju si navikla

Lukina mama

Quote from: Glitter on May 13, 2014, 06:29:17 PM
Ja sam videla samo naslov pa sam se setila. Nisam zalazila u rezim ishrane ali rekla bih da je kod tebe  naglo smanjenje unos kalorija i kafa na koju si navikla

jeste, i izbacivanje hleba i svih gluten proizovda, brasna....secera.....
:crazy:
dobar je text, poucan u svakom slucaju.
Luka ,09 April 2005

martina

LM  :bighug:
ja sam par puta u zivotu prestala da pijem kafu na neko vrijeme, i oba puta sam imala strasne glavobolje

sad zimus sam neplanirano prestala, muka mi bilo i nisam mogla da pijem... uzas, pet dana ko mrtva. sreca moji bili na skijanju i nisam radila, ne mislim da bih mogla da idem na posao

a ja pijem jednu kafu dnevno, nekad mi se zalomi druga
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

kalimero

ja koliko sam vvidela onako na brzinu kod tebe je taj detoks pre svega proteini sa malo povrca tu i tamo.....to ume bas da umori organizam, a plus bez kafe......
Ne znam ja sam sad imala raskid sa cigaretama i kafom u istom danu na pocetku trudnoce i kafu pijem jedino kad mi se bas bas mnogo spava......to objasnjavam time da mi je "dijeta" ipak bogata vitaminima i secerom trenutno.....

Probaj taj detox iz dve faze, da lagano izbacujes elemente a ne tako sve odjednom, mislim da to bas tesko pada organizmu......

:kiss1:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

kalimero

e, da..... LM, ja sam pila po 5-6 kafa dnevno, bas teski zavisnik :wall:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

aleks

Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010