Main Menu

Preporuka za internistu

Started by AnaK, May 26, 2014, 10:55:33 AM

Previous topic - Next topic

AnaK

Ja sam dobila uput za endokrinologiju, pa za neki mesec kad uđem u tu fazu, ako oktijem/ju nešto zanimljivo, javljam..  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Unabebili

ja mislim da si sad na pravom putu  :good:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

MissL

Pratim i nadam se da ces resiti :kiss1:
Ponekad mi se leti cini da mi je jedino resenje da se popodne izujem i idem bosa kuci.
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

martina

meni se u prvoj trudnoci rasirilo stopalo, onako zastalno
i to mi je i bilo drago, jer mi je prije toga noga bila skroz uska, mogla sam da nosim samo cipele na vezanje, sve drugo je klapalo za mnom

ali nisam bas nesto nikad prije primjecivala da mi oticu stopala
od vrucine nije
vrijeme nam je takvo da je kisa svako malo, cak je prije hladno nego vruce, uvecer uvijek, cak i u torontu, moras dzempercic da obuces da sjednes napolju

ishrana mi se jeste pogorsala, puno jedemo vani u ovih nekoliko sedmica, sto ne vidim kako da izbjegnem
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

AnaK

Ako uneseš u google: uzroci oticanja
Dobiješ milion uzroka. Probaj za početak so da smanjiš, izborom hrane dok se ne vratiš na Mecinu kuhinju  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

martina

pogledacu... zaboravim...
a u subotu janje na raznju okrecemo, pa ti izbjegavaj so, majcin sine :rofl:

al meni se to nesto cini kao mogucnost, jer mi jedemo jako malo soli, a restoranska hrana je u principu slanija i zacinjenija od nase kucne. zato je i ne volim, tesko mi pada na stomak. nego nesto nisam primjecivala da mi smeta zelucu, ocito je to najvise msg, a to bas probam da izbjegnem ako mogu
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

AnaK

Apdejt. Danas uzeh hormone. Htela sam alibi za gojaznost, postala sam slučaj  :crycry: Sve u svemu, treba da uradim magnentnu rezonancu hipofize, pa sa snimkom i rezultatima da se javim neuro-endokrinologu. Sledeći apdejt verovatno u septembru.
Janko 23.7.2002.

Pepi

Margarita

:bighug:
vidi ovako: "slucaj" ce postati "resen slucaj", a onda ti alibi nece ni trebati :kiss1:

MissL

Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

AnaK

Između ostalog, i prolaktin. To mi je stara boljka, mada je sad 3500. Nizak LH i estradiol (mada je ipak viši od nivoa menopauze :lol:). T4 i TSH su mi u granicama, ali su neka antitela koja treba da budu do 130, meni 1.040,8.
Janko 23.7.2002.

rafa

Quote from: Margarita on July 30, 2014, 02:44:57 PM
:bighug:
vidi ovako: "slucaj" ce postati "resen slucaj", a onda ti alibi nece ni trebati :kiss1:

ovako  :bighug: :bighug:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

monochrome

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

martina

pa znas kako, i trebalo je objasnjenje zasto ne mozes da smrsas ako se vec trudis. ali stvarno ti hormoni su cudo jedno. gdje god zakopas, eto ih
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic: