Main Menu

Preporuka za internistu

Started by AnaK, May 26, 2014, 10:55:33 AM

Previous topic - Next topic

AnaK

Janko 23.7.2002.

emge

A kod koga si išla?
Quote from: Margarita on July 30, 2014, 02:44:57 PM
:bighug:
vidi ovako: "slucaj" ce postati "resen slucaj", a onda ti alibi nece ni trebati :kiss1:
da potpišem :bighug:

AnaK

U Kliničkom centru, dr Slavica Ćirić. Nisam je birala, na izveštaju vidim da je načelnica. Još 2. jula sam vadila krv na hormone, po njenom uputu, danas sam uzela rezultate, čekaju se 4 nedelje. Sad me ona šalje kod neuro-endokrinologa, tu ću probati da izaberem jednog za koga sam čula, a u ponudi je za zakazivanje (za razliku od ostalih preporuka koje rade samo privatno).
Janko 23.7.2002.

AnaK

Naravno - prvi pregled kod endokrinologa se zakazuje prvog radnog dana u mesecu. Pregled kod neuro-endokrinologa se zakazuje 11. avgusta od 7 ujutru, za septembar. Magnetna rezonanca se za sada ne zakazuje, o trošku socijalnog, jer je ova godina popunjena, a narednu još nisu počeli da zakazuju, te ću to svakako morati da uradim privatno.
Janko 23.7.2002.

disco2000

Veliki :bighug: za tebe :kiss1:
I jos :hm: i :wall:>:( za zakazivanja

martina

anak i kod nas ze za specijaliste ceka, osim ako je hitno.
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Pepi

Bice to ok.
Za MR vidi u Euromediku, oni stalno imaju akcije.
Poviseni antiTpo (ako su ti oni poviseni) uglavnom prate Hashimoto, i ja ih imam, i ne postoji nacin da se smanje, a sve dok je tsh u normali, ne daju nikakvu terapiju.

AnaK

Martina i ovde se zakazuje mesecima unapred, ali samo jednog dana u mesecu, sto dovodi do nenormalnih guzvi, imam sliku s proslog. A magnetna koja se ne moze zakazati po godinu i vise je ipak...
Zvala sam razne za MR, razlika u ceni je do 1.000 dinara, tako da mislim da cu na VMA, oni mi nekako 'zvuce'.
Janko 23.7.2002.

martina

kod nas MRI radi 24 sata. isto se ceka, ali ako ti je ok u 3 ujutro da ides na pregled, onda nije dugo

osim ako je hitno, to ide brzo

a to zakazivanje jedno mjesecno, pa jos moras da odes, mi nije bas jasno
tj jeste, moja snaja u mostaru je medicinska sestra na ocnom u operacionoj sali, i oni nikad ne rade poslije 2
kao, ko normalan ide kod doktora tako kasno, nek urane, brate, ako im je nesto.
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Elanor

anak :bighug:
da resavanje hormona resi i druge stvari, bitnije od mrsavljenja :kiss1:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Xe

Znači, Japanac je kriv  :baba:  Molim te, nemoj da zapustiš kontrole, važno je da sve bude OK.
Prolaktin ti je problem, ali, to ti je problem odavno, koliko se sećam, verovatno hoće da rade hipofizu. I Nataša Miljković je imala istu operaciju, sad, nije to neka uteha. :bighug:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

AnaK

Imam sliku sa zakazivanja, ali nemam bluetooth da je prebacim. To je problem, OK mi je, gužva je, zakazuješ za 3 meseca unapred. Ali zašto, zašto moraš da dovučeš ljude iz pola Srbije prvog u mesecu  da od 5 prave kolonu i čekaju 7 da se otvori i nagrnu na tri šaltera za zakazivanje svih specijalnosti za ceo jedan mesec, za nekoliko lekara. Da se guraju, svađaju. Danas sam bila tamo, 2 od 3 šaltera rade, i prazni su. Znači, nije da odvojiš troje zaposlenih i da taj jedan dan samo to rade. Ti zaposleni sede svakog dana na tim šalterima.
Prvo mi je rekla da dođem u petak, prvog (a bila sam i prošlog prvog) da me zakaže. Onda se setila da se za neuro-endokrinologe zakazuje 11. I 11. će doći nas 300. Zar nije bilo jednostavnije da mi danas zakaže, po nekom spisku, za 25. septembar ako tad ima mesta?
To me izbezumljuje to dodatno presiranje i poniženje, guranje i sabijanje u redove.
VMA radi magnetnu po tri osnova: uput, vojni uput, plaćanje.
Za civilni (moj) uput se ne zakazuje, jer još nije počelo zakazivanje za sledeću godinu. Za plaćanje, može u petak. Ovaj, za 2 dana.
Janko 23.7.2002.

disco2000

To moze... za dva dana... Nemam reci.

NenaS

I koliko, uz sav njihov bezobrazluk pride, ce te iskostati to sto ne moz' na uput jerbo je, eto, guzva - al za kes moze odma?! :shout:
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

Elanor

to samo znaci da drzava ne isplacuje svoje obaveze :(
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.