Main Menu

Koju pesmu ne volite?

Started by senka, May 29, 2014, 11:57:09 PM

Previous topic - Next topic

senka

Ovde se radi o pesmama koju većina voli, hitovi su, a vama se iz nekog razloga ne dopadaju, ne prijaju...

Umiru jeleni
Adio
Zaboravljeni
pretužne su mi i odbijam da ih slušam

Wonderful life - dosadila
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Unabebili

ja cu da sacekam da mi se slegnu utisci od nocas, pa cu da napravim kraci spisak  :rofl:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Finalina

bacila je sve niz rijeku -indexi

trazim sada da se setim i mm sedi pored mene, nadjem ovu sto sam potrazia i on cuje, zapanjeno upita "ti to slusas?!?" ... i nastavi da peva :rofl:  :shout: ....sada cekam njega da se seti sta ne volim  :D
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

maripoza

Ja moram da se konsultujem sa Unom. :lol:
Old enough to know better, but too young to care.

Lani

Organski ne podnosim Moji su drugovi biseri rasuti po celom svetu... ali bukvalno je organski ne podnosim, pa još kad se svi uhvate u vozić na svadbama, ja samo skliznem ispod stola ne bi li me neko video i dosetio se da i mene povuče u vozić.  :lol:
Kad smo kod svadbi odvratna mi je i ona što se svira kad se seče mladenačka torta - Evo banke Cigane moj ili kako već ide.
Isto mi nije jasno kad na svadbama naručuju Žute dunje.  :fool: To nije pesma koju ne volim doduše pa nije baš za ovu temu samo mi je to sad palo na pamet kad si pomenula tužne pesme.
Ne volim veliku većinu pesama Đ. Balaševića, posebno Ne lomite mi bagrenje.
Ne volim ni April u Beogradu a Čolu volim, to je jedna od retkih njegovih pesama koja mi je onako bla...

Sad mi je stao mozak, ali setiću se još nekih sigurno.

AnaK

Ja ne podnosim Masima, njegov glas mi je jezivo iritantan.
Janko 23.7.2002.

senka

Imam nelagodu kad slušam Proeskog, bilo koja pesma, jednostavno mi je odmah žao što ga nema
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Lani

Unabebili

Quote from: Finalina on May 30, 2014, 12:06:30 AM
bacila je sve niz rijeku -indexi

trazim sada da se setim i mm sedi pored mene, nadjem ovu sto sam potrazia i on cuje, zapanjeno upita "ti to slusas?!?" ... i nastavi da peva :rofl:  :shout: ....sada cekam njega da se seti sta ne volim  :D
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

rekla bih da je sledeca pesma koju ce da slusa i mnogo ce skupo da ga kosta  :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=jy_WW0xswIg

Lani, ja sam insistirala da mi na prvom vencanju kao prvu pesmu sviraju "Zute dunje" .... s kojom sam pesmo otvorila vencanje, dobro je i potrajao brak 7 godina  :rofl:

ali razumem te to sto si napisala skroz  :kiss1:

dobro, ja imam malo iscasen ukus  :-[, na drugom vencanju sam isnistirala da pocnu sa "Ruze su uvele "  :rofl:

Ja znam da kad cujem bilo sta od Crvene jabuke , imam poriv da pevacu uguram jabuku  u usta...uzasava me kako peva kroz stisnuta usta  :hm:

Kad cujem Cecinu "Moj Beorade" - bljuje mi se iz peta!

Onog sto jos sanja ćemprese i sto jesen u njemu caruje bih  spalila, sa svim primercima albuma na kojima se ta pesma nalazi.  :shout:

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Lani

Una :lol: :kiss1: Ja samo mislim da pesmama u kojima neko umire nije mesto u prilikama koje treba da budu radosne. Kod mene na svadbi su takve pesme bile zabranjene a bila je zabranjena i Evo banke.  :girl_haha:
Narodnjake nisam ni pominjala, to bi bila poveća lista, ima tu dosta toga što mi se ne dopada.

monochrome

ja bolje da kazem sta volim :lol: :lol: :lol:

monochrome

organski nepodnosim onu pesmu sa casama >:( :rofl:

Lani

Koju, Čaše lomim ruke mi krvave?  :rofl:

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

monochrome

ma ne znam kak' se tacno zove, a ni kak' se pevacica/bend zove..."cup song" !? :think: