Main Menu

Koju pesmu ne volite?

Started by senka, May 29, 2014, 11:57:09 PM

Previous topic - Next topic

Unabebili

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Finalina

ma brega je super kao i njegova izjava "jbš pesmu koja ni na šta ne liči"  :lol:

Unabebili

ma njega ne volim od samog pocetka, dok je bio dugme koje bi se zakopcalo u me  :lol:

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

AnaK

Samo da kažem da uspešno ignorišem već 2h Legendi  ;D
Janko 23.7.2002.

monochrome

Vila

Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Glitter

Legende ne mogu ni uz ogromne kolicine alkohola

kalimero

krenuh da vas citiram i potpisujem, al nema sanse......

dosta stvari koje ste pobrojale volim i to mahom sve (ekv, azra, corba i dugme - ali vecinom samo rane radove), pa i kerber.....al ne mogu da svarim plavi orkestar i crvenu jabuku ni sekundu......
ni dina merlina ni valentina.... ni natasu bekvalac, tu bih cupala kablove iz zida kad cujem, isto vazi i za karleusu i ostale vristaline te vrste muzike.....  :girl_haha:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Unabebili

kli, zanavjek smo raskinule

OVO  ne volis???  :o :o :o :o
pa ovi plesni pokreti su udarili temelje svemu u ovoj zemlji  :rofl:

PLAVI ORKESTAR - Suada (1985)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Unabebili

pevac na legende lici na mog ex muza 90%  :-[

ali meni je od legendi svaka pesma ista, jednu jedinu volim

ekstremno me nervira i ona Jelena Rogoza, mm je zove Drekavac  :rofl:

Garavi sokak  me mnogo nervira, al bas  :shout:

starog stulica volela, ovo novo sto radi - tuga...

martina

slicno kao anak, s tim da mi zavisi od raspolozenja

kad na derneku svi pjevaju lipe cvatu, nije mi grozno, al da idem da slusam to specijalno - ne bas, suvise mi je prizemna
isto sa dinom merlinom, crvenom jabukom ( s tim da je je njihov, od plavog orkestra i od bajage prvi album izuzetak)
riblja corba mi tu dodje isto, s tim da od njih nista posebno ne ljubim, al mogu da tolerisem vecinu snimljenu prije '92. poslije nisam pratila

posebno bas da ne volim - dizni muziku

isla mi je na zivce jedno vrijeme od pink ona hey mister president... mislim da je to bila jedna od rijetkih na koju sam mijenjala stanicu

od ovih nasih novih znam par iz filmova i halida beslica mljacka i mostovi... ( e jebiga halide, sto rekose :D)

isto mi se svidja nas hip-hop - elemental, oni splicani ne znam kako s zovu, pa oni beogradjani neki sindikat mislim, edo maajka
i letu stuke su mi dobri
i mostar sevdah reunion doskoro, sad su utanjili

ostalo nase znam zakljucno sa '92.

moja djeca mrze azru. ja volim, volim atomce, volim lacni franc, galiju,  pa onda par hit wonders tipa videosex, pankrti, laibach, kongres...
ekv do nekog perioda, oktobar 1864 ( pogodih li godinu?)

volim balasevica, koliko god da je patetican.

za toseta proeskog sam cula tek kad je poginuo
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

senka

joj Galija  :crazy: , a Neša mi bio komšija, samo Kotor prolazi
Azra i Ekv nikad nisu bili moj izbor

kako se zovu oni bosanci što su bili na evroviziji, ona parodija neka  :crazy:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

maripoza

Old enough to know better, but too young to care.

monochrome

martina, slusamo/volimo/voleli smo :rofl: istu ex yu muziku :kiss1: :good: (samo galiju ne)

monochrome

volim pekinsku, idole, obojeni program (mada ne podnosim pevaca, a jedna od bek vokala je iz mojih krajeva), pa direktori, ritam nereda, let 3, 'ladno pivo...

apsolutno obozavam mizar...i urbana :)

ili je to sve u ex fazonu, jer ne slusam, kazem...vise :girl_haha: