Main Menu

Koju pesmu ne volite?

Started by senka, May 29, 2014, 11:57:09 PM

Previous topic - Next topic

Margarita

Ja Sam tu negde kao AnaK
Jedino of ovih savremenih he mogu Vladu Georgieva, Ali nikako :crazy: meni svaka njegova pesma isto zvuci

Lukina mama

ala ste se raspisale :)

ne mogu da se setim koje pesme ne volim...u principu mi nista posbeno ne pada na pamet

nase novije, posle '96 uglavnom ne znam......
Luka ,09 April 2005

martina

da, mizar i ja volim, makedonce sam zaboravila... i arhangel poslije
i leb i sol
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Unabebili

mene nekad vise iritira izvodjac , nego sama pesma  :ljut:

recimo, ako se neko seca Lole Novakovic, o :ljut:na imai poneku tu retro pesmu oja je lepa, ali ako je gledas kako peva i kako mlati jezikom, zivot ti se ogadi

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

martina

Quote from: senka on May 30, 2014, 04:46:16 PM
joj Galija  :crazy: , a Neša mi bio komšija, samo Kotor prolazi
on se ozenio kcerkom kucnih prijatelja moje prijateljice, kad dodje u toronto onda bude kod nje, pa sam ga i ja upoznala
meni je, onako, simpatican

a s onim tipom iz kerbera je ta moja prijateljica isla u gimnaziju

kuku meni, haustor sam zaboravila da volim. a i mono je :baba:. a znam da voli, iako mi nije rekla  :lol:
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Xe

http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

maripoza

Niko ni da pomene onaj Uninin ferari. Bas je divno sto nam se svima svidja.  :girl_in_love:  :rofl:
Old enough to know better, but too young to care.

Unabebili

niko ga sem tuzne Une nije ni cuo  :lol:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

AnaK

Missim

Quote from: senka on May 29, 2014, 11:57:09 PM
Ovde se radi o pesmama koju većina voli, hitovi su, a vama se iz nekog razloga ne dopadaju, ne prijaju...
Janko 23.7.2002.

Dada

Ubjedljivo najodvratnija poslednjih godina - Korita Ivanova  :crazy: A ima jos jedna novostarokomponovana koju mi narucise na jednoj svadbi - Ivana se kroz Berane seta... kad me ne strefi tada nikad nece :lol:

Sve sarajevske grupe iz '80/ih ne mogu da cujem (sem ponesto od Dugmeta), Alena Slavicu  :lol: - ovo su traume sa polumaturske ekskurzije :lol: Dalje - Legende, grupu Ruz (Moja zubarka pogotovo :shout:), Reginu, Bajaginu Moji drugovi i obavezni vozic isto kao Lani :crazy:

I Una mi je nasla par favorita ali zaboravih, moracu da se vratim :lol:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Dada

Garavi sokak, Colic poslednjih 20 godina, Balasevic skoro pa sve...
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

maripoza

Pa onaj ferari je definitivno hit! Pojma nemate, bre!  :lol:

Sta samo Una? Sve sam cula! I Guci, i Armani, i skini odelo. :rofl:

maripoza

Ti, mala, ne lazi. Bas si uzivala kad smo ti narucile Korita za rodjendan u Munzetu. :lol: