Main Menu

Sta koristite za suncanje

Started by dmi, May 18, 2009, 12:33:31 AM

Previous topic - Next topic

aleks

Za nas neku Niveu 50+, a za dete Clarins za decu (prepisala sam od Lilit jos prosle godine) i odlicno je!
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

vrana

Za Vasu koristim sebamed sa zastitnim faktorom 30, a za sebe Murad kremu sa narom.
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

moki

za decu sebamed 50, za nas nivea 15 jer se mi ne suncamo samo nam treba zastita dok smo u vodi za lice i ramena
Mia   27.02.2008.
Filip  11.03.2009.

Lani

Za Ivu Chicco i Copperton, faktor 50. Za nas obično Niveu i ja sam prošle godine koristila Ambre Solaire za lice.

Nanny Ogg

Za dete Chicco 50, za nas ono cudo iz DM-a (zaboravih marku) i to zastitni faktor 30 za mene, 15 za mm (on ima dosta tamniji ten i ne gori uopste).
Mada, ja sam malo freak po pitanju sunca  :-[ cime god da sam namazana, preferiram hladovinu..nikad ne izgorim, ali nikad i ne pocrnim  :girl_haha:

Ajte zene, ne dram'te

stacka

Za Aleksu Sebamed 50+, nas dvoje prosle godine Eucerin zastitni faktor 25 i Garnierov Ambre Solaire spf 20... ove godine njemu sigurno isto Sebamed, za nas cu videti.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

:ph34r:

Quote from: Nanny Ogg on May 18, 2009, 06:45:22 PM
...
Mada, ja sam malo freak po pitanju sunca  :-[ cime god da sam namazana, preferiram hladovinu..nikad ne izgorim, ali nikad i ne pocrnim  :girl_haha:

Ovako .... ja cak cesto i nosim bijelu kosulju dugih rukava  :-X ... ali ipak pocrnim zahvaljujuci sredstvima za samotamnjenje  :girl_haha:

Despina

Za djecu Garnierov Ambre Solaire spf 50, koristila i prosle godine i zadovoljna sam :girl_smile:
A, L, S

TINK

Niveu i Pantenol  :)

Nego imam jedno pitanje, jel koristite te kremice samo jedno leto ili i sledece ? Iako mi nekad ostane dosta, ja to bacam pa kupujem kad pocne sezona nove. Nekad sam cula da se posle otvaranja koriste samo par meseci, jel zna neko nesto vise o tome  :ces:

AnaK

Imaš na poleđini nacrtano koliko meseci po otvaranju. Mislim da je na Sebamedovim i Chicco 12 meseci.
Janko 23.7.2002.

:ph34r:

Tink jos nisam naisla na kremu za suncanje koja ima nakon otvaranja rok duzi od 12 mjeseci...neka ih bacas.

AnaK

Meni je žao što sam ostatke prošlogodišnjih ostavila na moru. Otvorene su u julu-avgustu, sad bi mi dobro došle :(
Janko 23.7.2002.

TINK

E dobro je, onda je to to, otvorim ih u maju-junu, tako da nemogu biti i za ovu godinu. A poledjinu nisam citala, previse mi sitno  :lol:

Meni je najlakse decu mazati sa Niveinim sprejom, a lice im mazem sa Pantenolovim mlekom za suncanje, neki za bebe  :-[

lakalut

Quote from: AnaK on May 18, 2009, 09:21:34 PM
Imaš na poleđini nacrtano koliko meseci po otvaranju. Mislim da je na Sebamedovim i Chicco 12 meseci.

Na chicco pise 9 meseci, ja se zezam da su to napisali taman tako da se ne koristi za naredno letovanje :D

Koliko sam samo tog Chicco "kreca" pobacala, mnogo velike tube, i mnogo visok faktor da bi se npr i ja mazala.....
L: april 2006.

J: septembar 2009.

AnaK

Ja znam da sam prošle godine neki koristila u junu, pretprošlogodišnji. Ali se ne sećam da l' Sebamed il' Chicco. A uputstava se držim kao pijan plota, nema šanse da sam se oglušila  :rofl:
Janko 23.7.2002.