Ono sto nosim vec desetak godina istim zarom

Started by Urbana, June 09, 2014, 08:00:48 PM

Previous topic - Next topic

Urbana

Da li imate neke stvari, bilo obuca ili odeca koje jos uvek volite da nosite.

Ja imam jednu sportsku reebok majicu stara je oko 10 godina i jednecipela-sandale stare 6 godina....

podtema ;D .....  i ono sto drzite u ormaru vise od 10 godina. a jednom dva puta nosili ( to mi je lista poduza )a nikako da se oslobodite.....
Ne bojim se nacizma i terorizma imam strah o pomodarstva i primitivizma

kalimero

imam jedne jesenje duboke cipele, tamno braon od antilopa.....mislim da ih imam jos iz kasnih 90tih.....samo deluju malo ofucano, ali nigde ni koncic nije krenuo, ni djon se nije izlizao :blink: pod pritiskom sam ih jesenas dala bati da nosi na jahanje :lol:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

senka

moram da razmmislim, gabarit mi se dosta promenio poslednjih godina  :lol:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Masha

Ja imam jedne pantalone, rastegljive ofkors, imaju 15 godina, platila sam ih 400 din, neki outlet happening-a
sta nisu prezivele

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Xe

Crvenu svilenu haljinu, teget kostim, par venčanih kostima  :lol:  i jedan kaput. Nadam se da ću se vratiti u gabarite da to nosim s opuštencijom. Ako se ne desi u skorije vreme, poklanjam.
Ostalo pobacala i razdelila bez milosti. Kad je trebalo da se skuplja odeća za ugrožene u poplavama, nisam bukvalno imala ni čarape da im dam.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Dawn

Imam dosta stvari koje čuvam godinama, bilo mi žao da ih bacim, a sad polako jednu po jednu vraćam u upotrebu :crazy: gomila košulja, pantalona, kaput, imam čak i sandale sa mature :beast:

disco2000

Ja imam matursku haljinicu :lol: a kaput postaje punoletan uskoro :hm: preterala sam, red je da kupim novi :lol: stvarno

AnaK

Ja imam par stvari koje nosim, i neke od kojih nikako da se odvojim, a trebalo bi.
Janko 23.7.2002.

Lani

Imam i ja stvari koje čuvam godinama, sad da li je baš 10 godina ne znam... obično posle par godina ono što ne nosim razdelim ili bacim. Padaju mi na pamet jedan Ivković džemper, omiljene pocepane farmerke, jedne pantalone koje zovem moje mršave pantalone jer ako u njih mogu da uđem znam da sam na konju :girl_haha:, pa haljina koju sam prvi put nosila na Ivinom 1. rođendanu, haljinu koju sam nosila na mom i mm prvom ljubavnom  :lol: sastanku, nju nikad neću baciti iako je godinama nisam nosila. I tako, ima još ali ne mogu da se setim.
Obuću po pravilu čuvam duže nego odeću posebno neke svečanije modele koji nisu za svaki dan i koje obujem jednom-dvaput godišnje.

senka

imam jedne cipele koje nosim preko deset godina, španske, mama mi kupila
nešto slabo mogu da se setim..
mm ima više tih srednjevekovnih komada, tipa sako sa male mature, kravata sa intervjua za prvi posao, majce i radno odelo iz radionice, kačket sa hungaroringa i sl.
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Glitter

ja sam pre 10 godina bila student :lol: ono klasicni
nemam dovoljno godina za to cuvanje stvari :lol:

moma

E ja sam tacno prije deset godina u ovo doba spremala zadnje ispite
I nosim Legend teksas jaknu i dalje
Sa sve nasivenim dzepovima iznutra za puskice
Mama mi nasila :D
I dalje tako stoje
Posluzili nikad, mislim :D

Deda

Nemam  ;D, idu godine a ja save krace I tesnije  :lol:. To je valjda normal no  :girl_blum:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

vojka

Imam sorc iz osnovne skole jos, star je 28 gidina  :lol:
Sad je poceeo da se cepa I naravno u osnivnoj mi je bio komitniji  :lol:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012