Ono sto nosim vec desetak godina istim zarom

Started by Urbana, June 09, 2014, 08:00:48 PM

Previous topic - Next topic

kalimero

pa, dobro, i ja sam pre 10 godina jos bila student, ali zato sto sam bila apsolvent 4 godine, da se udam, zatrudnim, rodim dete......  :girl_haha: :girl_haha:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Glitter

Ma pravcati ono predavanja kololvijumi studentski domovi zurke :lol:

Nanny Ogg

Super tema  :girl_haha:

Najstariji komad obuće su mi Camper čizme, crvene  :girl_in_love: , stare tačno 11 godina i nosiću ih dok se totalno ne raspadnu, pošto ih obožavam

Najstariji komad odeće mislim da nema više od 4 godine, eventualno 5  :think: ali ga čak i ne nosim, nego eto, tako, čuvam, žao mi da bacim  :hm:

Ajte zene, ne dram'te

Urbana

Imam ja jednu mont narandzastu jaknu ... ne nosim je vec 10 godina, ali ne mogu ni da je se resemi...verovatno je cuvan da je nosim u starosti...
Ne bojim se nacizma i terorizma imam strah o pomodarstva i primitivizma

Unabebili

jedan duks iz Benetona imam ravno 25 godina , tad sam mogla u njemu da kampujem, sad mi je taman , mozda cak malo tesnjikav :rofl:

cuvam i drugu vencanicu (haljina koja je na zabice), gledam je povremeno,pa se prisecam koliko sam bila vitka i glupa u tom periodu  :lol:

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

martina

pa nista, uglavnom, tolike sam brojeve promijenila da bi bilo cudo da imam

sad sam se vratila u garderobu od prije 4 godine, i to sam cuvala. mozda imam poneku zaboravljenu majicu koja je toliko stara.

meni garderoba u principu dodijava, ne volim da nosim iste stvari.
cipela imam gomilu starijih od 5 godina, ali bas 10 nisam sigurna
tasnu bih mozda mogla da nadjem

a inace, imala sam u zivotu jedan rasica dzemper koji sam nosila sigurno 7-8 godina. i nemam nijednu sliku u njemu. to je bilo kroz gimnaziju i fakultet.  ja sam sa 13 godina izgledala isto kao sa 25, mogla sam svu istu garderobu da nosim do prve trudnoce.

tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

kalimero

Quote from: martina on June 10, 2014, 01:22:11 PM
a inace, imala sam u zivotu jedan rasica dzemper koji sam nosila sigurno 7-8 godina. i nemam nijednu sliku u njemu. to je bilo kroz gimnaziju i fakultet.  ja sam sa 13 godina izgledala isto kao sa 25, mogla sam svu istu garderobu da nosim do prve trudnoce.

imam i ja jednu teget rasica rolku, nosim je i dalje zimi, fenomenalna je! i ima, brat bratu, 30 godina.....  :clap: :clap:  nosila prvo mama pa ja nasledila....
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

vojka

Sad me Kali podseti, ja imam maminr suknje iz drvojackih Dana koje Sam prekrojila I evo nosim ih preko 10 godina  :clap:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

Finalina

imam jedan omiljeni mantil iz '95 :lol: , a skijaske stvari su mi sve sa pocetka ovog veka :D

Lukina mama

cuvala sam, posledjih par godina, sto nisam nosila 1 godinu, dajem.....

a jedino sto cuvam, i dan danas, iz davne 1996 kada sam dosla u USA, Leviske 501 koje su iscepane , a cuvam ih da kad smrsam dovoljno na kilazu iz te godine mogu da ih obucem :)
Luka ,09 April 2005