kako iritirate druge ljude?...slucajno ili namerno, sasvim je svejedno

Started by Finalina, June 19, 2014, 03:30:17 PM

Previous topic - Next topic

Finalina

Otvorili smo se na temi sta nas od bezazlenih stvari nervira, ali dale ste mi ideju za da se zapitam(o)  kako mi druge ljude iritiramo...

Glitter

ja ovde mogu sa nagadjam posto mi niko nikada nije otvoreno rekao :lol:

verujem da iritiram otvorenim stavom i cinnjenicom da veliki deo razgovora obavim u svojoj glavi pa okolina dobije fragmente  :diva:

maxic

Mislim da nikog ne iritiram :lol:

Salim se, ja nekad namjerno i svjesno iritiram ljude, iz raznih pobuda, sto iz dosade , zabave, do  toga sto i oni mene iritiraju, pa da im vratim. :lol: .
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Blue

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Lani

Ne znam šta da odgovorim, volela bih da mislim da ničim ne iritiram ljude.
A sad ako ih ipak iritiram, ne bih znala da kažem ni čime ni kako.  ;D

martina

primijetila sam da radim ovo sto i glitt... kad pitam nesto nekoga, ne uzmem u obzir da oni nisu u stanju da citaju misli, pa pitam pitanje iz sred nekog mog razmisljanja i ljudi me obicno blijedo gledaju. ne znam koliko ih iritira, vecina to skontaju u neko vrijeme i samo kazu: e haj sad ispocetka :D
ili ja kad vidim upitnik iznad glave, vratim se sama

a djecu iritiram time sto ne zavrsavam recenice, oni bas pizde
krenem nesto da im kazem da urade, ko ona iz audicije: ono za ono
mislim da je tu problem multitasking, ja sam u mojoj glavi vec skontala sta hocu, i mislim vec nesto trece, a pricam ono prvo, i onda zablokiram

tianu nervira kad me nesto pita a ja koazem: ha? ( to kad me pita a ja usred neke misli)

elem, ja bih otprilike trebala da naucim da nesto smislim, kazem, i predjem na sljedece, al mrka kapa :D
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Unabebili

ja bolje da odem s teme  :rofl:

meni se cini da iritiram 90 % foruma, i to u pravilnim razmacima i uvek na isti nacin  :rofl:

a deco,  sa mnom vam je: to vam je - sto vam je

mogu da vas nerviram, ali svakako sam sigurna da je vecina svesna da bi za svaku od vas zalegla najvise sto se moze i poskocila da pomognem koliko god se moze  :bighug:

uglavnom kazem ono sto mislim, nekad upakujem , nekad ne upakujem  :-[ , a ogovorim samo kad mi je do nekog ko me iritira necim - stalo i vazan mi je i volim ga

verujem da sam iritantna zbog svoje hiperemotivnosti, romanticnog pristupa zivotu i delimicne iskljucivosti, jer sam matora, pa puno toga vidim i malo drugacije  :girl_haha:

manje vise, stvarno se trudim da nadjem za sve sto mene nervira kod nekog -opravdanje u svojoj glavi i svom namcorluku

kako se pms smanjio, sve me manje nervira, pa i ljudi, izjave, ponasanje  :lol:

mene najvise nervira foliraza, po bilo kojoj osnovi i prodavanje muda za bubrege

al to je benigna osobina, pa me cak ni to vise ne nervira

kapiram razlicitost karaktera, stavova, vezbam da mislim na sledeci nacin:

razlicite nam kolevke, razlicito trnje po kom smo hodili, pa nam i sagledavanja i reakcije razlicite  :innocent:

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

monochrome

ja mislim da iritiram mnoge na forumu, a mislim da je to zbog toga sto ono sto pisem ne deluje isto kao kad bih uzivo rekla...u to sam sigurna...mislim da me cesto krivo shvatite ili ja prosto ne znam dobro da se ozrazim, objasnim i sl.
uzivo iritiram stelku,  :rofl: :rofl: :rofl: sto je i normalno, a osim toga, nisam primetila da ikog iritiram...onako...realno i iskreno :innocent:
ah da...zaboravih...da ne zazvucim bezobrazno, ali moram onako kako jeste, par puta mi se desilo da izrazito niski i celavi muskarci hoce da me prozdru koliko me ne podnose ili zene device, ali ovde ne pricamo o ljudima sa kojima sam prijatelj, drug, vidjam ih svakodnevno etc.

kalimero

Quote from: monochrome on June 19, 2014, 04:49:47 PM
ah da...zaboravih...da ne zazvucim bezobrazno, ali moram onako kako jeste, par puta mi se desilo da izrazito niski i celavi muskarci hoce da me prozdru koliko me ne podnose ili zene device, ali ovde ne pricamo o ljudima sa kojima sam prijatelj, drug, vidjam ih svakodnevno etc.

:blink: :rofl: :rofl:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

monochrome

ja sam bez ikakvog povoda bila napadnuta, pa skoro fizicki od strane par niskih, celavih muskaraca...dragi je prisustvovao jednom incidentu :crazy:

vojka

Quote from: monochrome on June 19, 2014, 05:00:42 PM
ja sam bez ikakvog povoda bila napadnuta, pa skoro fizicki od strane par niskih, celavih muskaraca...dragi je prisustvovao jednom incidentu :crazy:
:blink: :blink:

Jedno vreme Sam iritirala DrugA kad me je zvao na mob , a ja mu se javljala sa - kazi  :lol: ali to je neko namerno prepucavanje bilo izmedjuv nas
Trenutno Sam pod takvom bzvz tenzijom da Sam sama sebi irotantna, mogu misliti kakav sam tek drugima  :crazy:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

Zumbulica

Ja sam sama sebi iritantna zato sto se previse trudim da ne budem iritantna, vrlo cesto  :rofl:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Xe

Mogu samo da pretpostavim čime iritiram druge ljude, detalje primam anonimno na PP  :lol:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

monochrome

tamo negde sa pocetka ovog veka, menadzer na poslETu je bio izrazito nizak i procelav muskarac...ja mislim, da je mogao, on bi mene ubio :lol: :lol: :lol:
nikad mu se nisam zamerala, inace nisam neki smesko, ali prijatna sam, rekla bih...valjda sto sam visoka, krupna i delujem arogantno (ovo mi mnogi kazu dok me ne upoznaju), mada ja ne bih rekla :lol:
pa im dodjem k'o neka pretnja valjd'...ne znam sta bi drugo moglo bit' :think: