kako iritirate druge ljude?...slucajno ili namerno, sasvim je svejedno

Started by Finalina, June 19, 2014, 03:30:17 PM

Previous topic - Next topic

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Glitter

Ja nisam uopste potresena cak i da iritiram ljude oko sebe
Verujem da sebe iritiram mnogo vise ali to su mi trenutne okolnosti pune frustracije te i to mora negde da ispliva
Stiv ima obicaj da kaze I am what I am and am comfortable with it

Saska

ja mislim da je potpuno nerealno da neko zna čime iritira ljude, osim ako mu to neko nije eskplicitno rekao, a i onda verovatno mislimo da nerviramo tog jednog čoveka, a ne sve ljude tim nekim postupkom.

Elanor

Quote from: Saska on June 19, 2014, 06:30:22 PM
ja mislim da je potpuno nerealno da neko zna čime iritira ljude, osim ako mu to neko nije eskplicitno rekao, a i onda verovatno mislimo da nerviramo tog jednog čoveka, a ne sve ljude tim nekim postupkom.
slazem se

a una me iritira kad potencira svoje "metuzalemske" godine :lol:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

maxic

Quote from: martina on June 19, 2014, 04:20:06 PM
primijetila sam da radim ovo sto i glitt... kad pitam nesto nekoga, ne uzmem u obzir da oni nisu u stanju da citaju misli, pa pitam pitanje iz sred nekog mog razmisljanja i ljudi me obicno blijedo gledaju. ne znam koliko ih iritira, vecina to skontaju u neko vrijeme i samo kazu: e haj sad ispocetka :D
ili ja kad vidim upitnik iznad glave, vratim se sama

a djecu iritiram time sto ne zavrsavam recenice, oni bas pizde
krenem nesto da im kazem da urade, ko ona iz audicije: ono za ono
mislim da je tu problem multitasking, ja sam u mojoj glavi vec skontala sta hocu, i mislim vec nesto trece, a pricam ono prvo, i onda zablokiram

tianu nervira kad me nesto pita a ja koazem: ha? ( to kad me pita a ja usred neke misli)

elem, ja bih otprilike trebala da naucim da nesto smislim, kazem, i predjem na sljedece, al mrka kapa :D

Isto ovako, ali ne samo djeci nego i odraslima, ali ja ne mislim da je u pitanju multitasking nego ADD.  Cesto i u  sred price samo promjenim temu na nesto potpuno trideseto. To Anju toliko nekad naljuti da nece ni da prica vise. A ja zaista nisam svjesna toga, samo odlutam.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

nelly

Ovako na slepo -bez citanja vasih postova cu da napisem da bih ja sebe mnoogo
iritirala i nervirala
kad se vidim na nekom snimku kako pricam prevrcem ocima nesto malko otezem malko
kratim po podgoricki  :shout:
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

Urbana

Quote from: Unabebili on June 19, 2014, 04:23:21 PM
ja bolje da odem s teme  :rofl:

meni se cini da iritiram 90 % foruma, i to u pravilnim razmacima i uvek na isti nacin  :rofl:

a deco,  sa mnom vam je: to vam je - sto vam je

mogu da vas nerviram, ali svakako sam sigurna da je vecina svesna da bi za svaku od vas zalegla najvise sto se moze i poskocila da pomognem koliko god se moze  :bighug:

uglavnom kazem ono sto mislim, nekad upakujem , nekad ne upakujem  :-[ , a ogovorim samo kad mi je do nekog ko me iritira necim - stalo i vazan mi je i volim ga

verujem da sam iritantna zbog svoje hiperemotivnosti, romanticnog pristupa zivotu i delimicne iskljucivosti, jer sam matora, pa puno toga vidim i malo drugacije  :girl_haha:

manje vise, stvarno se trudim da nadjem za sve sto mene nervira kod nekog -opravdanje u svojoj glavi i svom namcorluku

kako se pms smanjio, sve me manje nervira, pa i ljudi, izjave, ponasanje  :lol:

mene najvise nervira foliraza, po bilo kojoj osnovi i prodavanje muda za bubrege

al to je benigna osobina, pa me cak ni to vise ne nervira

kapiram razlicitost karaktera, stavova, vezbam da mislim na sledeci nacin:

razlicite nam kolevke, razlicito trnje po kom smo hodili, pa nam i sagledavanja i reakcije razlicite  :innocent:

Nemoj tako Una .... ja bas volim da te procitam jer znas i da nasmejes, a i da realno "osines". Sad folirante verovatno nerviras, ja doduse ni ne krijem takve i volim da nerviram.
Ne bojim se nacizma i terorizma imam strah o pomodarstva i primitivizma

aleks

Quote from: Saska on June 19, 2014, 06:30:22 PM

Potpis.
Verovatni iritiram, ali stvarno ne mogu i time da se bavim.
Naravno, razmislicu i korigovati ako mi nesto draga osoba/prijatelj nagovesti.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

aleks

Jao, daaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! Pa ja sam iziritirala neke jer sam previse nice  :lol: :lol:

Ed. znaci dokazano nerviram kolege  :rofl:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

aleks

Meni je i preporuka da pocnem da iritiram ljude, tako daaaaa  :turpija:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Zumbulica

Ja danas toliko pisem na forumu da sam iziritirala sebe, a ako sam i vas ne morate da mi kazete  :lol:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

cici

Quote from: vojka on June 19, 2014, 05:20:42 PM
Trenutno Sam pod takvom bzvz tenzijom da Sam sama sebi irotantna, mogu misliti kakav sam tek drugima  :crazy:
Ovoliko a znam i da iritiram Finku, dobro nije dobila stakom po glavi  :lol:

Unabebili

i mene  :baba:

i dobices batine, samo da te se docepam, za razne stvari  :baba: :sissyfight: :kiss1:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/