Idealna profesija i sta biste voleli ....

Started by Unabebili, June 20, 2014, 06:05:34 PM

Previous topic - Next topic

emge

ja od vajara do stomatologa mogu da uhvatim nit :)

Ja mislim da imam zanimanje koje je za mene idealno. Kao mala sam mislila da treba da odaberem izmedju arhitekture i medicine :lol: i stalno sam vagala ko ima fleksibilnije radno vrijeme, ko bolje živi, kome je zanimljiviji posao... mislim da je presjek tih kriterijuma baš programer :girl_haha:

Finalina

programer je ekstra posao, ali ja nesto nisam mogla da se opredelim da mi to bude profesija, cinilo mi se, a i sada mi se cini tako, da bih bila fanatik i da od stola ne bih nikada ustala :rofl: , a bas sam imala potencijala da se usmerim u tom pravcu i bilo mi je bas zanimljivo da se time bavim, ali jok....
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

MissL

Ja se setila jutros okeanografije :girl_in_love: i bila sam ubedjena da sam to ovde napisala :blink:
Ne znam da li je idealno, ali divno jeste
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Deda

Polovino, u nekim stvarima se bas razilazimo  :lol:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

vojka

Ml  :girl_in_love:
Ja Sam se u nekom momentu dvoumila izmedju medicine i pomorske biologije  :girl_in_love:
Mada je uvek bio veci tas na medicini
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

Glitter

Ja sam od malih nogu tvrdila da cu da budem filozof :D
I zelja mi se ispunila :lol: filozofiram dok se bavim HRom :rofl:
Salim se, obozavam HR, lezi mi i spaja neke naocigled nespojive oblasti sto mi daje ravnotezu koja mi u stvari treba

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

AnaK

Hvala na podizanju teme, požurih da vidim šta sam pisala, kad-cvrc. Idem danas na jednu radionicu na temu: Šta biste vi radili da vas ne plaćaju? i verujte mi da ne znam.  :girl_impossible: Imam utisak da toliko dugo radim ono što 'treba' da više ni ne znam šta tačno želim. Ili, bar, otprilike želim. :girl_wacko:
Janko 23.7.2002.

Blue

meni se cini da bih ja rado radila u vrticu, kao vaspitacica.  :-X
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Margarita

Jao, blue :respect:

Meni se svidja ovo sto radim honorarno, ta oblast internet/content marketinga, I to bih bas radila sa uzivanjem

Unabebili

Ja bi bila glumica...to preko svega onog sto sam vec pobrojala  :girl_haha:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

moma

Ja bih bila motivacioni govornik. Ili neki savjetnik. Znam dobro da rjesavam tudje probleme. Zahvaljuju mi se ljudi stalno. :D

Nanny Ogg

Quote from: Margarita on November 05, 2015, 05:05:40 PM
Meni se svidja ovo sto radim honorarno, ta oblast internet/content marketinga, I to bih bas radila sa uzivanjem

I ja bih, bar mislim. Al samo za društvene mreže, mrzelo bi me da blogujem  :-[

Volela bih i da radim u nekoj nevladinoj organizaciji, ali koja se bavi kulturom, ne ljudskim pravima. Možda u nekom alternativnom kulturnom centru, pa da organizujem izložbe i radionice  :girl_in_love:

Mislim i da bih bila dobar prezenter/govornik/držač obuke  :lol:

A snašla bih se i kao PR, ali samo u neprofitnom sektoru, ništa kompanije, mediji, ovo-ono  :stop:

Turistički vodič.

U suštini, bilo šta gde se radi sa ljudima, ali ne uvek sa jednim te istim ljudima  :lol:

Ajte zene, ne dram'te

Margarita

Nanny, da se udruzimo :lol:
Obuke, savetovanja... to bi mi bilo zanimljivo
Dobro mi ide organizacija I planiranje, samo kad ostali prate te planove :rofl:

gasha

Ja volim svoj posao tj kad ucim decu . Sve ostalo ne volim

volela bih da imam neku moju skolicu gde bi deca dobrovoljno dolazila i ucila, napredovala....
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.