Idealna profesija i sta biste voleli ....

Started by Unabebili, June 20, 2014, 06:05:34 PM

Previous topic - Next topic

Gizmolina

Gasha  :love32:

Na dobrom sam putu da napravim sebi idealno radno mjesto - neku galerijicu, knjizaru sa hrpom rucno radjenih stvarcica, personalizovanih sitnica, zanimljivih knjiga, materijala za neke hobije...
Samo mi je problem lokacija  :lol: Ovdje od toga ne moze da se zivi, znaci treba mi neki poslic koji ce da mi donosi pare i ovaj koji ce da mi donosi zadovoljstvo. Ili treba da se selim, sa sve radnjom.  :rofl:
Nina 20.1.2009.

emge

Margarita

bubi

cici

Quote from: Gizmolina on November 06, 2015, 08:53:03 AM
Gasha  :love32:

Na dobrom sam putu da napravim sebi idealno radno mjesto - neku galerijicu, knjizaru sa hrpom rucno radjenih stvarcica, personalizovanih sitnica, zanimljivih knjiga, materijala za neke hobije...
Samo mi je problem lokacija  :lol: Ovdje od toga ne moze da se zivi, znaci treba mi neki poslic koji ce da mi donosi pare i ovaj koji ce da mi donosi zadovoljstvo. Ili treba da se selim, sa sve radnjom.  :rofl:
To je otvorila moja kuma kad je ostala bez posla, ceo zivot je kreativna i svasta nesto lepo pravi sad ima i radionice za razne tehnike. Ima i neke sertifikate.

vrana

Meni je moj posao idealan za mene, ne mogu da zamislim nista sto bih vise volela da radim. Ne mislim samo na ovo sto trenutno radim, nego na ogroman opseg razliciih delatnosti koje psiholozi mogu da obavljaju.

jedino sto jos uvek ponekada patim sto nisam postala pravi PSIHIJATAR  :'(
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

prevodilica

Kakvi su ti utisci posle radionice? Mene je tema isto bacila u razmišljanje...

cici

prevodilica

AnuK, ona je pominjala da će ići...a sebe i dalje pitam i preispitujem

AnaK

Zanimljivo i ne baš epohalno  :girl_haha: Ali imam sad neke nove teme za razmišljanje i instant dozi entuzijazma  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

Lani

emge

Kako Vrano zasto, pa nisi bila luda da ucis jos min 6 godina :lol:

rafa

E vrano vrano  :girl_cray: :lol:

Imam vise idealnih profesija, prosto ne mogu da se odlucim.  :-[

10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

aleks

Koleginice, stvarno bre, tek tako da stanes :lol:

I ja imam vise profesija kojim bih se radije zanimala.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010