Main Menu

kapitulirala... :)

Started by monochrome, July 17, 2014, 11:05:33 AM

Previous topic - Next topic

monochrome

molim drugarice kraljice moderne tehnologije
da mi predloze smart phone koji bi se uklopio u £100...+/- £20/£30 :crazy: :kiss1:

Glitter

Jel sa ugovorom ili bez? Ko ti je provider sada?
Ja sam kod O2 i paket mi ke flat za 30 i nesto funti mesecno, iphone 5s dobila za dzabe. Ugovor na dve godine

monochrome

pay as you go...baba casti unuku za ocene i zavrsetak osnovne :crazy: :girl_haha: :girl_in_love: :nokti2:

monochrome

manje vise bitan provajder...ja nemam mobilni :)

Glitter

Nemerem pomoci ne znam dovoljno prilike tamo
Mi smo ti zakleti eplovci :lol:

monochrome

pa dobro, ali koji je dobar telefon, a da ne prelazi tu cenu...ili, ajmo ovako...nokia lumia 630 ili oni neki jeftiniji samsunzi?

a alcatel? :ces:

Blue

Quote from: monochrome on July 17, 2014, 11:10:14 AM
...ja nemam mobilni :)

ti si moj covek  :clap:

ni ja ne bi imala da stvarno ne moram zbog posla.
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

monochrome

Quote from: Blue on July 17, 2014, 11:44:47 AM
ti si moj covek  :clap:

ni ja ne bi imala da stvarno ne moram zbog posla.

:girl_haha:

ja sam se smorila od zavisnosti, konstantnog zvrcenja, gde god da sam, pa gasi za ovo, silence za ono i sl...shvatila sam da imam pravo da komuniciram kako god zelim, pa i kad je posao u pitanju...ionako ovisim o kompu :crazy:
mada i to okrecem u svoju korist...nadam se da ce i to uskoro :pu-pu:

s druge strane, dete mi silno zeli smart phone...zeli da komunicira tip putem sa drustvom...oni dakle svi imaju...i sad baka casti za uspeh u skoli...ona nije ja, pa neka ga ima, samo bice restrikcija...nadam se dogovorom :girl_haha:

Lani

Ja mobilni prezirem, najradije bih ga bacila ali mi je zbog posla neophodan.  :(
I često mi bude na silentu pa vibrira, muka mi je od zvrndanja.

Stela :girl_in_love:

martina

meni mob treba zbog djece i za hitne probleme ( tipa desi mi se nesto dok vozim)
dok oni nisu poceli da hodaju okolo sami, briga me je bilo kako ce svi ostali da me nadju
sad kad su oni negdje, mob je na svim maksimumima
kad su svi kuci, uglavnom je negdje zaboravljen, ni ne cujem ga
having said that, smartphone mi je super jer ima gps

ja imam samsung galaxy 3, dobar mi je. svi ostali imaju apple
meni je jedina mana smartphonea sto im se baterija trosi nenormalno brzo, prije sm imala blackberry, svi su ga pljuvali, a baterija traje po tri dana
smsinzi su mi onako generaln ok, ne znam koji kod vas moze u tu cijenu da se ugura
ovdje kod nas su i lg popularni i ne djeluju lose
inace, moja porodica je apple isto, ja sam jedini izrod
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

monochrome

pomozite nam da izaberemo :girl_haha:

ni dragi, ni ja nismo experti...mi cemo u radnji da pazarimo neke restrikcije, ali samo model da izaberemo...sigurna sam da ce neke od vas znati sta bi stelki najvise odgovaralo...

ja samo mislim da preferiram kameru koja je okrenuta suprotno od ekrana :turpija: :lol:

monochrome

martina

kamera moze i ovako i onako

jel imate neku ideju bar koji modeli dolaze u obzir?
ja sam stvarno sa samsungom zadovoljna sve osim baterije
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

monochrome

mislim, zaista se ne razumem u te milionske opcije/tehnikalije...znam da joj treba da posalje poruku, kamera...da moze da posalje mail...mozda odigra koju igricu...poslusa muziku... :think:

martina

znas kako, ja ne mizlim da ti sad ima posebnih razlika, vise zavisi sta se kome svidja i od cijene

tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic: